Prikaz 1–12 od 45 rezultata

Baterijski trimer OLEO MAC BCI 30

34.990,00 рсд

KARAKTERISTIKE

Napon baterije : 40 V Tip motora: Sa četkicama Tip baterije : Li-Ion Kapacitet baterije : 2,5 Ah Težina bez baterije: 2,9 kg Oprema: Glava Ø 103 mm, sa strunom Ø 2 mm Uređaj se isporučuje sa baterijom od 2,5 Ah i punjačem

Baterijski trimer STIHL FSA 45

16.499,00 рсд

FSA 45 BATERIJSKA MOTORNA KOSA: KOMPAKTNA, SA INTEGRISANOM BATERIJOM

Kao osnovni model, STIHL FSA 45 baterijski trimer za travu je idealan za trimovanje i čišćenje u vašoj kućnoj bašti i u spoljašnjim sredinama. Trimer za travnjak ima trajno integrisanu litijum-jonsku bateriju, čiji se nivo napunjenosti može pročitati direktno na uređaju pomoću nekoliko LED dioda. Možete da punite bateriju kada je to potrebno pomoću dostavljenog kabla. Elektromotor radi tako tiho da ne treba da nosite zaštitu za sluh tokom upotrebe, što ovaj trimer za travu čini idealnim za upotrebu u područjima osetljivim na buku. Težak samo 2,3 kg, baterijski STIHL FSA 45 trimer za travu je naročito lagan i vrlo udoban za upotrebu. Teleskopsko vratilo i rukohvat mogu se podešavati bez alata, tako da možete da zaštitite svoja leđa dok radite. Radni ugao jedinice za košenje može se lako podesiti ako želite da režete vertikalne ivice.Zahvaljujući preklopnom nosaču odstojniku, možete glatko i precizno trimovati drveće i bilje, kao i druge objekte. Ručka sa mekim prianjanjem udobno stoji u ruci i, zahvaljujući kontrolnoj poluzi i blokadi kontrolne poluge, omogućava vam da upravljate baterijskim trimerom travnjaka pouzdano i bezbedno u svakom trenutku. Trimer za travu takođe poseduje viseću ušicu za kompaktno skladištenje. U našem pregledu STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja, možete videti koliko dugo možete da radite sa svojim STIHL FSA 45 R baterijskim trimerom za travu i koliko vremena je potrebno da se baterija napuni. STIHL FSA 45 trimer za travu poseduje ključ za aktivaciju koji se mora umetnuti u utikač za ključ da bi radio. Iz bezbednosnih razloga, ovaj ključ se mora ukloniti tokom transporta, održavanja, popravki i skladištenja. Molimo vas da aktivacioni ključ držite dalje od dece. Dodatne informacije možete da pronađete u korisničkom uputstvu.

Baterijski trimer STIHL FSA 57

19.999,00 рсд

FSA 57 BATERIJSKA MOTORNA KOSA: LAKO SREDIŠTE RADA

Snažan učinak košenja laganog STIHL FSA 57 bežičnog trimera travnjaka pomaže vam da efektivno trimujete manje travnjake i ivice travnjaka. FSA 57 trimer za travu se pokreće na STIHL AK sistem bateriju. Njegov elektromotor čini ovaj električni alat vrlo tihim, a time i pogodnim za upotrebu u okruženju sa osetljivošću na buku. Ovo je dragocena prednost, posebno u kućnim baštama i stambenim blokovima. Ovaj bežični trimer za travu je posebno dizajniran kako bi vam omogućio da ergonomično radite: dužina vratila se može podesiti pritiskom na dugme. Takođe možete da podesite rukohvat bez alata. Ručka mekog prianjanja sa kontrolnom polugom izuzetno lako prianja i apsorbuje neke od generisanih vibracija. Nosač odstojnik koji se može preklopiti na gore ili na dole podržava precizno i lagano trimovanje oko drveća i šiblja, kao i oko objekata. Baterijski trimer za travu poseduje kao standard STIHL AutoCut C 3-2 glavu za košenje, koja se može puniti bez alata. STIHL preporučuje upotrebu okrugle tihe linije za košenje za bežične trimere za travu sa glavom za košenje. Ovo ne samo da smanjuje zvučno zagađenje dok radite, već je i dokazano efikasnije na testovima. U poređenju sa okruglom linijom za košenje, korisni vek baterije sa ovim tipom je i do 10% duži sa istim učinkom rezanja. STIHL snabdeva bežične trimere za travu sa glavama za košenje okruglom i tihom linijom za košenje kao standard. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL FSA 57 bežičnim trimerom za travu i koliko je vremena potrebno da se instalirana baterija napuni.

Baterijski trimer STIHL FSA 57

31.999,00 рсд

FSA 57 BATERIJSKA MOTORNA KOSA U KOMPLETU SA AK 10 BATERIJOM AL 101 STANDARDNIM PUNJAČEM: ZA TIHO I EFIKASNO KOŠENJE

Ako još nemate STIHL AK sistem električni alat, vredi da kupite STIHL FSA 57 kao komplet. Pored trimer travnjaka visokog učinka sa izuzetnim učinkom košenja, paket takođe uključuje kompaktnu STIHL AK 10 litijum-jonsku bateriju i STIHL AL 101 standardni punjač, što znači da možete odmah da počnete sa negom travnjaka. Ovaj bežični trimer za travu je vrlo tih, tako da možete čak i da ga koristite u okruženju sa osetljivošću na buku. Ovaj trimer za travu je specijalno dizajniran kako bi vam omogućio da ergonomično radite: dužina vratila se može podesiti pritiskom na dugme. Takođe možete da podesite rukohvat bez alata. Ručka mekog prianjanja sa kontrolnom polugom izuzetno lako prianja i apsorbuje neke od generisanih vibracija. Precizno i lagano trimovanje oko biljaka poput drveća i šiblja, kao i oko objekata, podržava nosač odstojnik koji se može preklopiti na gore ili na dole. Komplet bežičnog STIHL FSA 57 trimera za travu sa AK 10 baterijom i AL 101 standardnim punjačem je standardan sa STIHL AutoCut C 3-2 glavom za košenje, koja se može puniti bez alata. STIHL preporučuje upotrebu okrugle tihe linije za košenje za bežične trimere za travu sa glavom za košenje, pošto se time smanjuju emisije dok radite, a takođe je i dokazano efikasno na testovima. To bateriji pruža korisni vek i do 10% duži od okrugle glave za košenje, sa istim učinkom rezanja. Zato STIHL bežični trimeri za travu sa glavom za košenje imaju okruglu i tihu liniju za košenje kao standard. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL FSA 57 bežičnim trimerom za travu i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Baterijski trimer STIHL FSA 90

49.999,00 рсд

STIHL FSA 90

Baterijska motorna kosa za košenje guste trave. Prečnik lista za sečenje trave 260 mm, bicikl ručka sa ECOSPEED funkcijom. Dvostruki kaiš za ramena, nije potrebna zaštita za uši. STIHL ECOSPEED Sa ECOSPEED-om korisnik može podesiti radnu brzinu svoje motorne kose na samoj dršci. Pri smanjenoj brzini vibracije, emisija buke, opasnost od proklizavanja i potrošnja energije su značajno smanjeni. Kao rezultat toga, duži vek trajanja. Jednorameni kaiš Standard. Mekan, tapaciran, rameni pojas za udoban rad Petlja za kačenje Okačite vašu baterijsku motornu kosu sigurno na zid radi uštede prostora, koristeći petlju integrisanu u kućište ručke. STIHL elektromotor (EC) STIHL Elektromotor (EC) je energetski izuzetno efikasan, lagan i kompaktan. Radi tiho, stvara veoma male vibracije i ne zahteva servisiranje Odstojnik Praktičan, preklapajući odstojnik za košenje uz prepreke i oko drveća i žbunja. Uređaj bez baterije i punjača, AutoCut 25-2

Električni trimer OLEO MAC TR 61 E

11.990,00 рсд
MOTOR:  elektromotor 600 W
ŠIRINA KOŠENJA:  350 mm
TRIMI NIT:  1.65 mm
TEŽINA:  3.2 kg
POLOŽAJ MOTORA:  gornji
UPRTAČ:  da
TIP PROIZVODA:  električni trimeri, električni trimer za travu, trimer za živicu

Električni trimer OLEO MAC TR 91 E

13.990,00 рсд
MOTOR:  elektromotor 850 W
ŠIRINA KOŠENJA:  350 mm
TRIMI NIT:  1.65 mm
TEŽINA:  3.5 kg
POLOŽAJ MOTORA:  gornji
UPRTAČ:  da
TIP PROIZVODA:  električni trimeri, električni trimer za travu, trimer za živicu

Električni trimer STIHL FSE 52

14.999,00 рсд

LAKA ELEKTRIČNA MOTORNA KOSA

STIHL FSE 52 električni trimer za travu pokazuje svoje prave kvalitete prilikom trimovanja i košenja manjih spoljašnjih površina kod kuće. Težak samo 2,2 kg, električni trimer za travu je vrlo lagan i takođe ima nizak nivo emisije. Ovo znači da možete koristiti trimer za travu u područjima sa osetljivošću na buku, a takođe vam ne treba zaštita za sluh prilikom upravljanja njime. Možete koristiti podesivo vratilo da podesite STIHL FSE 52 električni trimer za travu na vašu visinu, što omogućava ergonomičan i udoban rad. Podesivi rukohvat bez alata je idealan za precizno trimovanje i košenje. Zahvaljujući okretnoj glavi za košenje, možete efektivno da radite čak i na teško dostupnim mestima na stepenicama i stazama ili oko žbunja. STIHL FSE 52 poseduje STIHL AutoCut 3-2 glavu za sečenje. Praktični nosač odstojnik garantuje da je drveće i bilje zaštićeno dok radite. Linija košenja ne prelazi položaj nosača odstojnika. Zahvaljujući funkciji labavljenja kabla, utikač se ne isključuje kada se kabl povuče. Napomena: Molimo vas da imate u vidu da ovaj proizvod ima 2 verzije. One se razlikuju na sledeći način:
  • Za FSE 52 do serijskog broja 9 95 748 966, kompatibilno sa STIHL AutoCut 2–2 glavom za košenje
  • Za FSE 52 od serijskog broja 9 95 748 967, kompatibilno sa STIHL AutoCut C 3–2 glavom za košenje

Električni trimer STIHL FSE 60

19.999,00 рсд

ROBUSNI ELEKTRIČNI MOTORNI TRIMER

Uz STIHL FSE 60 električni trimer za travu, možete da trimujete i čistite vašu baštu efikasno i uz nula emisija. Trimer za travu je toliko tih da ne morate da nosite zaštitu za sluh, i pogodan je za rad u područjima sa osetljivošću na buku. Praktičan rukohvat može se podesiti bez upotrebe alata i omogućava vam da radite precizno i ergonomično. Sa robusnom STIHL AutoCut C 6-2 glavom za košenje, možete ne samo da kosite travnjake, već i da efikasno uklanjate tvrdi korov na stepenicama ili oko žbunja. Priključivanje glave za košenje na tlo automatski podešava liniju za košenje. Funkcija labavljenja kabla garantuje da utikač nije isključen kada povučete kabl.

FLYMO CONTOUR XT Električni trimer

4.990,00 рсд
MOTOR: elektromotor 300 W 
ŠIRINA KOŠENJA: 250 mm
TRIMI NIT: 1.3 mm
TEŽINA: 2.8 kg
POLOŽAJ MOTORA: donji
UPRTAČ: ne
TIP PROIZVODA:  električni trimeri, električni trimer za travu, trimer za živicu
 

Ledjni motorni trimer STIHL FR 235

73.999,00 рсд

STIHL FR 235

Impresivni rezultat košenja. Košnja trave i krčenje  grmlja i šipražja, robusna i opremljena već poznatom snagom, STIHL antivibracijski sistem u  jednoj tački, automatska dekompresija, 2-MIX Motor, multifunkcionalna ručka, okrugla ručka. Stihl 2MIX motor STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorevanje. Količina nesagorenog goriva u izduvnim gasovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za izduvne gasove. Deljiva osovina Deljiva osovina- glavna prednost rastavljivog vratila kombinovanog sistema. Alat za rastavljanje nije potreban. Uređaj se lako smešta  u prtljažni  prostor svakog vozila. Zapremina 36.3 cm3 ,Snaga 2.1KS, Težina 10.3 kg

Motorna kosa Husqvarna 135 R

67.150,00 рсд
MOTOR:  dvotaktni 34.6 cm³
SNAGA MOTORA:  1.4 Kw/1.9 KS
PRENOS:  kardan
TRIMI NIT:  2.7 mm
OPREMA:  trimi glava, trokraki nož, uprtač, alat
TEŽINA:  6.8 kg
TIP PROIZVODA: motorni trimeri, motorne kose, Husqvarna trimer