Benzinski i baterijski sekači, motorna testera za specijalne namene i bušači

Za prave profesionalce

Za mokro sečenje betona, prirodnog kamena i zidova kao i za sečenje uglova na zidu i zidnih otvora. Sa STIHL bušačima bušenje rupa će biti lako i brzo.

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

Benzinski sekac STIHL TS 800

188.399,00 рсд

MOTORNI SEKAČ TS 800: IZUZETNO SNAŽAN SEKAČ SA PLOČAMA ZA SEČENJE DO 400 MM PREČNIKA

Ako tip i debljina materijala sa kojim radite zahtevaju izuzetno visok učinak motora, STIHL TS 800 benzinska mašina za odsecanje sareznim točkom od kompozitne smole od 400 mm je pravi izbor za vas. TS 800 benzinska mašina za odsecanje može posedovati opcioni robusni STIHL D-SB točak za rezanje dijamanata, posebno za duže i intenzivnije poslove. Ovaj električni alat visokog učinka poseduje snažni STIHL 2-MIX motor za profesionalne primene poput rezanja konstrukcionog čelika, betona, asfalta ili cevi. STIHL TS 800 mašina za odsecanje je pogodna za na reznim dubinama do 145 mm. Motorizovana mašina za odsecanje može se usmeravati rukom, uz ergonomični dizajn ručke sa rukohvatom koji garantuje bezbedno držanje dok radite. Za profesionalne primene u oblasti građevinarstva ili izgradnje puteva, takođe preporučujemo upotrebu STIHL TS 800 sa STIHL FW 20 kolicima, što omogućava posebno precizne rezove, a takođe omogućava duže udaljenosti rezanja. STIHL ElastoStart funkcija, u vezi sa dekompresionim ventilom, omogućava pokretanje alata bez napora. Zahvaljujući STIHL antivibracionom sistemu, takođe možete da zaštitite vaše mišiće i zglobove prilikom rada sa STIHL TS 800 mašinom za odsecanje. Pozicioniranje spoja vode za vezivanje prašine sa reznim točkom vam takođe pomaže da efektivno radite, dok sistem filtera za vazduh dugog korisnog veka i kompenzator produžavaju intervale između čišćenja i tako garantuju duže vreme rada bez prekida. Poluautomatsko zatezanje pojasa produžava korisni vek pojasa i ležaja.

Benzinski sekac STIHL TS 420

140.099,00 рсд

BENZINSKI SEKAČ TS 420: ZA TEŠKE ZADATKE SEČENJA NA GRAĐEVINI

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama, profesionalci u izgradnji puteva i pejzažnoj arhitekturi mogu da koriste STIHL TS 420 mašinu za odsecanje na benzinski pogon za vrlo pouzdano izvršavanje posebno teških poslova rezanja. Njen snažan rezni točak od 350 mm omogućava dubine rezanja i do 125 mm na betonu, kamenu, asfaltu, mekom čeliku ili kroz gvozdene cevi. STIHL antivibracioni sistem u STIHL TS 420 garantuje da možete da precizno usmeravate motorizovanu mašinu za odsecanje čak i u dužim periodima upotrebe, štiteći mišiće i zglobove. Ergonomičan dizajn ručke je takođe od pomoći. Kako bi bilo zagarantovano da možete pokrenuti ekonomični STIHL 2-MIX motor bez napora, ovaj električni alat takođe poseduje dekompresioni ventil koji smanjuje napor potreban za povlačenje kabla za paljenje. Spoj vode kontinuirano snabdeva vodom rezni točak STIHL TS 420 motorizovane mašine za odsecanje. Voda vezuje prašinu i hladi rezni točak, dok sistem filtera za vazduh dugog radnog veka i kompenzator produžavaju interval čišćenja i garantuju da možete da radite u dužim periodima bez prekida. Razdvajanje čistog vazduha i mešavine u motoru poboljšava učinak, uz istovremeno smanjenje potrošnje. Ovaj video prikazuje TS 420 benzinsku mašinu za odsecanje u akciji u građevinskom okruženju.

Benzinski sekac STIHL TS 440

201.899,00 рсд

ELEKTRIČNI SEKAČ TS 440: VISOK UČINAK ZA ZAHTEVNE PRIMENE

Sa STIHL TS 440 benzinskom mašinom za odsecanje savršeno ste opremljeni za profesionalne primene u oblastima izgradnje i građevinarstva. Bez obzira na to da li treba da isečete beton, kamen, asfalt, konstrukcioni čelik ili cevi, STIHL TS 440 mašina za odsecanje, koja poseduje rezni točak od 350 mm poput STIHL D-SB 80 točka za rezanje dijamanata, pouzdano će izvršiti sve ove zadatke. Zahvaljujući produženom zaštitnom nastavku alat se može efikasno koristiti u uskim prostorima prilikom rezanja cevi, ćoškova i zidova. Ako je prisutna snažna sila povratnog udarca, STIHL QuickStop kočnica reznog točka zaustavlja rezni točak u deliću sekunde. STIHL 2-MIX motor visokog učinka, u kombinaciji sa remenskim pojasom na dva nivoa, garantuje visoku snagu motora prilikom izvršavanja zahtevnih rezova. Opciona nadogradivaSTIHL ElastoStart funkcija i dekompresioni ventil smanjuju količinu snage potrebnu za pokretanje mašine, tako da možete udobno da radite sa STIHL TS 440. U međuvremenu, ergonomični dizajn ručke i, naročito, STIHL antivibracioni sistem štite vaše mišiće i zglobove dok radite. Elektronska kontrola vode automatski garantuje optimalno hlađenje reznog točka i vezivanje prašine. Niski troškovi održavanja i praktičnost: zahvaljujući sistemu filtera za vazduh dugog korisnog veka, možete ostvariti korist od dugog korisnog veka filtera.

Motorna testera za specijalne namene STIHL GS 461

302.699,00 рсд

MOTORNA TESTERA ZA BETON GS 461: ZA PROFESIONALNU UPOTREBU U GRAĐEVINSKIM RADOVIMA I SEČU BETONA, CEVI I ZIDOVA

STIHL GS 461 sekač betona je idealna dopuna našim STIHL mašinama za odsecanje i dizajniran je za robusnu profesionalnu upotrebu na gradilištima. Možete koristiti GS 461 sekač betona za mokro sečenje betona, prirodnog kamena i cigala. Uz pokretanje pomoću snažnog i ekonomičnog STIHL 2-MIX motora, rezni lanci sa prethodno naoštrenim dijamantskim segmentima garantuju vrhunski učinak od prvog reza – na primer STIHL 36 GGM lanac za rezanje dijamanata specijalno dizajniran za rezanje vodova i provodnih cevi od livenog gvožđa za izgradnju cevovodaSTIHL GS 461 sekač betona će vam omogućiti da izvršavate precizne rezove u ćoškovima i da probijate zidove brzo i efikasno. Vodeni spoj sa integrisanom dozirnom slavinom omogućava optimalan protok i doziranje vode, dok vrh lančanika sa unutrašnjim prskanjem garantuje kontinuirano čišćenje i sprečava zaglavljivanje manjeg kamenja ili iverica. Njegov komparativno lagan dizajn i STIHL antivibracioni sistem čine GS 461 mnogo lakšim za rukovanje, posebno tokom dužih perioda upotrebe. STIHL GS 461 sekač betona takođe poseduje poklopac rezervoara bez alata za lako punjenje, sistem filtera za vazduh dugog korisnog veka za zaštitu motora od fine prašine i kabl za paljenje otporan na habanje, kao i STIHL ElastoStart za lako pokretanje.

Univerzalni rezervoar za vodu pod pritiskom za sekače betona

14.500,00 рсд
Zahvaljujući mobilnoj STIHL posudi za vodu pod pritiskom, možete izvoditi čisto mokro sečenje čak i na gradilištima bez vodosnabdevanja. Voda zadržava čestice prašine i smanjuje naprezanje filtera za vazduh. Takođe hladi rezni točak, koji se zagreva trenjem. Visok kapacitet posude za vodu pod pritiskom od 10 litara garantuje duge periode upotrebe. Posuda za vodu pod pritiskom je pogodna za profesionalan rad na gradilištima, u građevinarstvu i izgradnji puteva.