Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Perač pod pritiskom Husqvarna PW 125

22.900,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=ky_omdjVYrs

Naš najkompaktniji perač pod pritiskom nudi visoku učinkovitost čišćenja za zadatke poput čišćenja terasa i baštenske opreme. Dve zaokretne funkcije - jedna za podešavanje mlaznice i jedna za brzo priključivanje čime se olakšava i ubrzava priprema uređaja, ali i sam rad. Skladištenje pribora na unutrašnjim delovima, kolut za crevo i skladištenje kabla za napajanje čine rad učinkovitim. Metalna pumpa pružiće vam pouzdane rezultate. U paket su uključene dve mlaznice i jedan raspršivač pene. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Max pritisak
125 bar
Protok vode
320-460 l/h

https://www.husqvarna.com/rs/peraci-pod-pritiskom/husqvarna-pw125/

Perač pod pritiskom Husqvarna PW 235

29.900,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=ScmkMKMcc_A

Tzv "All - round" , svestrani perač pod pritiskom sa izdržljivim i ergonomskim dizajnom. Daljinski upravljač olakšava prilagođavanje potrebnog pritiska tokom rada. Dve zaokretne funkcije za podešavanje mlaznice i brzu vezu sprečavaju probleme i olakšavaju rad. Skladištenje opreme na unutrašnjim delovima, kolut za crevo i skladištenje kabla za napajanje čine rad učinkovitim. Metalna pumpa pruža pouzdanost i izdržljivost. U komplet su uključene dve mlaznice i jedan raspršivač pene. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Max pritisak
135 bar
Protok vode
350-520 l/h

https://www.husqvarna.com/rs/peraci-pod-pritiskom/husqvarna-pw235/

Perač pod pritiskom Husqvarna PW 345 C

55.260,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=szHiTWhG6bM

Perač pod naponom visokih performansi sa izdržljivim i ergonomskim dizajnom pruža odlične rezultate. Ovo su samo neke od karakteristika perača koji je namenjen zahtevnim poslovima kao što su pranje vozila ili kamenih zidova. Aluminijumska teleskopska drška i skladištenje strujnog kabla sa brzim otpuštanjem čini transport i skladištenje praktičnim i jednostavnim. Dve funkcije mlaznica i brza veza, sprečavaju komplikacije. Skladištenje dodatne opreme i koluta creva čine rad efikasnim. Metalna pumpa obezbeđuje dug životni vek proizvoda. Uključene su i dve mlaznice i jedan raspršivač za penu. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Max pritisak
145 bar
Protok vode
420-550 l/h
https://www.husqvarna.com/rs/peraci-pod-pritiskom/husqvarna-pw345c/

Perač pod pritiskom Husqvarna PW 490

96.330,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=BWrvikAqAow

Moćna mašina za pranje pod visokim pritiskom sa robusnim i svrsishodnim dizajnom, napravljena za najteže zadatke čišćenja napolju. Pumpa od mesinga sa keramičkim klipovima obezbeđuje izuzetnu izdržljivost. Sa kontrolom pritiska možete savršeno podesiti protok i pritisak vode. Uključuje integrisani rezervoar za deterdžent koji se kontroliše na prednjoj ploči. Glava pumpe od mesinga obezbeđuje izvanredne dugoročne performanse. Uključeno je čelično ojačano crevo visokog pritiska. Indukcioni motor obezbeđuje pouzdane performanse, dok aluminijumska ručka za nošenje olakšava transport. Brzo spajanje creva, veliki i robusni točkovi za bolju vuču i dugačka mlaznica doprinose boljem iskustvu. Dve funkcije okretanja, za podešavanje mlaznice i brzo povezivanje, sprečavaju probleme. Ugrađeno skladištenje pribora, namotaj za crevo za lako namotavanje i skladištenje kabla za napajanje čine rad efikasnim. Uključene su dve mlaznice. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Max pritisak
190 bar
Protok vode
570-650 l/h

https://www.husqvarna.com/rs/peraci-pod-pritiskom/husqvarna-pw490/