Uređaji za čišćenje

Okretni i laki za upotrebu

Uprljan baštenski nameštaj, stepenice, staze, terase? Rešenje su STIHL perači pod visokim pritiskom i prljavština nestaje kao rukom odnešena. Idealni i za pranje automobila i poljoprivredne mehanizacije. Tu su i usisivači za mokro i suvo usisavanje za efikasno čišćenje bez obzira da li je reč o prašini, metalnim opiljcima ili tečnosti.

Prikaz 1–12 od 24 rezultata

Duvac STIHL BG 50

Original price was: 29.399,00 рсд.Current price is: 26.499,00 рсд.

SNAŽAN I EFIKASAN

Lagani i pokretljivi benzinski duvač sa pouzdanim osnovnim funkcijama dokazanog STIHL kvaliteta. Sa jednodelnom cevi duvača, beskonačno promenljivom kontrolom brzine, polugom prigušivača i ručnom pumpom za gorivo. Idealno za upotrebu oko kuće i u bašti.

Duvac STIHL BG 56

41.499,00 рсд

PRAKTIČNI DUVAČ

STIHL BG 56 benzinski duvač je zgodan i lak za upotrebu. Ovaj duvač lišća sa okruglom diznom efektivno podržava vlasnike kuća, pejzažne arhitekte i komunalne radnikekoji treba da uklone lišće ili odsečke trave brzo i efikasno. Možete koristiti uređaj od 4,1 kg na različite načine. Duvač lišća se napaja STIHL 2-MIX motorom. Možete udobno upravljati STIHL BG 56 duvačem pomoću ergonomično oblikovane ručke na alatu koji integriše jednoručni rad i dugme za zaustavljanje. Zahvaljujući ručnoj pumpi za gorivo, možete da sipate gorivo direktno u karburator pritiskom na dugme. Ovim se smanjuje broj povlačenja potrebnih za pokretanje alata, čak i nakon duže pauze u radu. Možete da nadogradite STIHL ElastoStart da biste izbegli potrebu za naglim pokretima tokom procesa pokretanja. Takođe možete opremiti ovaj STIHL BG 56 benzinski duvač lišća opcionim STIHL kompletom za čišćenje oluka radi čišćenja oluka.

Duvac STIHL BG 86

47.199,00 рсд

DUVAČ VELIKOG KAPACITETA

STIHL BG 86 benzinski duvač je težak svega 4,4 kg, zbog čega je lak za rukovanje i svestran za upotrebu. Bez obzira na to da li ste vlasnik kuće, kućepazitelj, pejzažni arhitekta ili komunalni radnik, možete da koristite ovaj električni alat za efektivno čišćenje lišća i odsečaka trave sa spoljašnjih površina. Možete da radite sa okruglom diznom ili da se opredelite za pljosnatu diznu, koja nudi širok protok vazduha za rad blizu tla. Ovo garantuje da se BG 86 duvač lišća čak može i koristiti za čišćenje većih površina. Zahvaljujući HD2 filteru, STIHL BG 86 duvač je takođe pogodan za rad u prašnjavom okruženju. Uprkos svom kompaktnom dizajnu, duvač lišća je snažan i efikasan zahvaljujući STIHL 2-MIX motor. U međuvremenu, STIHL ElastoStart garantuje lagano proces pokretanja bez ikakvih naglih pokreta. Jednoručni rad znači da možete da držite ruku na ručki dok upravljate duvačem. Poluga za blokadu komande gasa sa dugmetom za zaustavljanje omogućava vam da udobno podešavate željenu snagu duvanja na STIHL BG 86 za konkretne zadatke i da zaustavite električni alat pritiskom na dugme. Benzinski duvač lišća takođe poseduje STIHL antivibracioni sistem, koji štiti vaše mišiće i zglobove dok radite. Dodavanjem nadogradivog STIHL kompleta za čišćenje oluka, takođe možete koristiti duvač za efektivno čišćenje oluka. I sa dodatkom opcionog STIHL kompleta za produžetak usisivača,možete da upravljate STIHL BG 86 kao usisivačem lišća i vakuumskim usitnjivačem.

Duvac STIHL BR 550

97.599,00 рсд

SNAŽAN I EFIKASAN DUVAČ

Profesionalni leđni duvač za čišćenje većih površina. Izuzetna snaga duvanja i veća efikasnost goriva, zahvaljujući motoru niske emisije. Izuzetni antivibracioni sistem i ergonomični noseći okvir. Inovativni 4-MIX® motor za prijatniji zvuk, nisku potrošnju goriva i niske emisije.

Duvac STIHL BR 700 

109.799,00 рсд

BENZINSKI DUVAČ LIŠĆA ZA PROFESIONALCE BR 700: ZA EFIKASNO ČIŠĆENJE VELIKIH POVRŠINA LIŠĆA

Izuzetno snažan STIHL BR 700 benzinski duvač omogućava profesionalcima u baštovanstvu i pejzažnoj arhitekturi, kao i komunalnim radnicima, da efikasno uklanjaju lišće, odsečke travnjaka, odsečke živih grada i ostatke sa velikih površina. STIHL 4-MIX® motor nudi veliku snagu motora. STIHL BR 700 leđni duvač ima jednoručnu multifunkcionalnu ručku koja vam omogućava da upravljate komandama lako i pouzdano i nalazi se na cevi duvača, čija dužina se može rapidno podešavati. Dužina cevi duvača se može beskonačno menjati i može se podešavati na vašu visinu ili tako da odgovara trenutnom zadatku čišćenja. Takođe možete podesiti položaj ručke bez potrebe da koristite alate. Poluga za blokadu komande gasa sa dugmetom za zaustavljanje omogućava vam da blokirate snagu motora u bilo kom željenom okruženju. Možete da zaustavite leđni duvač lišća pritiskom na dugme, nakon čega je STIHL BR 700 leđni benzinski duvač lišća odmah spreman za ponovno pokretanje. Za radove blizu tla na većim površinama, moguće je zameniti standardnu okruglu diznu sa opcionom zakrivljenom pljosnatom diznom. Nadogradivi STIHL korman se preporučuje za duge periode upotrebe sa zakrivljenom diznom, pošto olakšava odlaganje lišća distribuiranjem sila povratnog udarca između obe ruke. Zahvaljujući izuzetno širokim ramenim pojasevima i prozračnim jastučićima za leđa, kao i pojasu za kuk udobnog nosećeg sistema, možete udobno da nosite BR 700 leđni benzinski duvač na vašim leđima, čak i tokom dužih perioda upotrebe. Opcioni STIHL ADVANCE pojas za grudi takođe čvrsto drži STIHL BR 700 leđni duvač lišća na mestu, dok STIHL antivibracioni sistem štiti vaše mišiće i zglobove.

Ručni cistac STIHL KG 550

33.699,00 рсд

ČISTAČ SA ROTACIONIM ČETKAMA KG 550: KOMPAKTAN RUČNI ČISTAČ ZA ČIŠĆENJE OKO KUĆE

STIHL KG 550 mašina za čišćenje je idealno kompaktno rešenje za domaće i profesionalne korisnike kojim se garantuje čistoća u kući. Težak 6 kg, čistač je lak za manevrisanje i temeljno čisti grubu, finu, tešku ili vlažnu prljavštinu po širini od 55 cm. Ispupčene kružne oštrice sa strane i STIHL MultiClean sistem za čišćenje garantuju da je sve pažljivo sakupljeno i usmereno u posudu na poleđini. Ovo takođe podržavaju bočni valjci vodilice, koji garantuju da se KG 550 ručni čistač uvek može optimalno usmeravati, čak i duž zidova i ivičnjaka, a ivična područja i STIHL KG 550 mašina za čišćenje su zaštićeni od oštećenja. Direktan prenos snage u transmisiju olakšava guranje čistača, a cirkularne četke se takođe uvlače unutra prilikom povlačenja. Prljavština se uvek sakuplja ispred STIHL KG 550 ručnog čistača tako da čak ni gruba prljavština ne može da se zaglavi ispod električnog alata. Robusne čekinje su napravljene od najlona otpornog na habanje i imaju dug korisni vek. Zahvaljujući njihovom specijalnom rasporedu, takođe pouzdano skupljanju nečistoće sa poda. Garancija na četke je 4 godine. Funkcija centralnog podešavanja visine na 8 nivoa dopušta da se čistač brzo adaptira na različite površine ili tipove prljavštine. Posuda za otpad od 25 l može da smesti posebno velike količine otpada i lako se prazni.
 

Uredjaj za pranje pod visokim pritiskom STIHL RE 100 PLUS Control

Original price was: 32.399,00 рсд.Current price is: 28.999,00 рсд.

PERAČ POD VISOKIM PRITISKOM RE 100 PLUS CONTROL: ROBUSNO I IZUZETNO POGODNO ZAHVALJUJUĆI INTEGRISANOM KOTURU ZA CREVO

STIHL RE 100 PLUS CONTROL električni perač pod pritiskom je pogodan za efektivno čišćenje oko kuće. RE 100 PLUS CONTROL električni perač pod pritiskom iz STIHL ima funkciju CONTROL sa podešavanjem pritiska preko dugmeta i LED ekran direktno na pištolju pod pritiskom. Nakon uspostavljanja veze između radio jedinice i perača pod pritiskom, možete da podesite željeni pritisak direktno na pištolju pod pritiskom preko dugmeta. Izabrani nivo pritiska je prikazan LED diodom. To znači da možete da prilagodite maksimalni pritisak od 150 bara zadatku koji obavljate za čišćenje oko kuće i u bašti, kao i za čišćenje privatnih vozila. Radni pritisak za efikasno čišćenje se generiše iz robusne aluminijumske pumpe pod pritiskom. Različite dizne sa STIHL RE 100 PLUS CONTROL omogućavaju efektivno čišćenje različitih površina. STIHL RE 100 PLUS CONTROL poseduje diznu 3-u-1 na gvozdenoj cevi. Možete da izaberete rotirajuću diznu, diznu sa ravnim ventilatorom ili diznu agensa čišćenja jednostavnim uvrtanjem. Nema potrebe da se pričvršćuju i uklanjaju pojedinačne dizne. Sa diznom agensa čišćenja možete da dodajete agens čišćenja iz integrisanog rezervoara agensa čišćenja od 500 ml u mlaz vode po potrebi. Brzi kuplung protiv bušenja na pištolju pod prritiskom garantuje da se crevo pod pritiskom ne uvrće tokom čišćenja. Integrisani kotur creva sa vodilicom creva omogućava udobno rukovanje i skladištenje 7 m creva pod pritiskom kojim se štedi prostor. Pozicija parkiranja se koristi za skladištenje cevi pod pritiskom na peraču pod pritiskom tokom pauze u radu ili na kraju čišćenja. STIHL RE 100 PLUS CONTROL električni perač pod pritiskom poseduje transportnu ručku i integrisane transportne točkove za udoban transport na sledeću lokaciju upotrebe. Uz opcionu dodatnu opremu za perače pod pritiskom, poput kompleta za čišćenje vozila, takođe možete očistiti vaše vozilo i adaptirati vaš STIHL RE 100 PLUS CONTROL perač pod pritiskom za specifične poslove čišćenja.

Uredjaj za pranje pod visokim pritiskom STIHL RE 110

40.499,00 рсд

PERAČ POD VISOKIM PRITISKOM RE 110: ZA EFIKASNO ČIŠĆENJE IZVAN KUĆE

STIHL RE 110 električni perač pod pritiskom je dobar izbor za domaće korisnike prilikom čišćenja baštenskog nameštaja, stepenika ili terasa. Crevo pod pritiskom od 7 m pruža udoban opseg. Maksimalni pritisak od 150 bara se generiše preko izdržljivog indukcionog motora i robusne aluminijumske pumpe pod pritiskom. Kuplung protiv bušenja na pištolju pod pritiskom garantuje da se crevo pod pritiskom neće uvrtati tokom čišćenja. Možete da koristite dve standardne dizne na STIHL RE 110 peraču pod pritiskom. Rotirajuća dizna generiše snažan tanani mlaz. Za osetljivije površine, možete koristiti podesivu diznu sa ravnim ventilatorom. Rotaciona gvozdena cev i crevo pod pritiskom mogu se brzo i lako spojiti sa STIHL RE 110 preko brzog

Uredjaj za pranje pod visokim pritiskom STIHL RE 120

53.099,00 рсд

PERAČ POD VISOKIM PRITISKOM RE 120: SNAŽNO ČIŠĆENJE I NAJUPORNIJE NEČISTOĆE

Kao domaći korisnik možete koristiti STIHL RE 120 električni perač pod pritiskom za čišćenje prljavih stepenica, terasa i baštenskog nameštaja, na primer. Izdržljivi indukcioni motor i robusna aluminijumska pumpa pod pritiskom generišu maksimalni pritisak od 160 bara. Ekstra dugačka gvozdena cev omogućava vam da udobno radite u uspravnom položaju. Crevo pod pritiskom od 8 m vam takođe pruža dobar opseg. Brzi kuplung protiv bušenja na udobnom pištolju pod pritiskom sa prijatnim SoftGrip sprečava uvrtanje creva tokom upotrebe. STIHL RE 120 perač pod pritiskom ima dve standardne dizne za različite poslove čišćenja. Rotirajuća dizna će vam pružiti snažan tanani mlaz. Za osetljivije površine možete koristiti podesivu diznu sa ravnim ventilatorom. Promena dizni na gvozdenoj cevi je brza i laka. Za tvrdokornu prljavštinu takođe možete pričvrstiti standardni komplet agensa čišćenja sa sprejom za dodavanje agensa čišćenja u mlaz vode. Dizne i električni kabl mogu se skladištiti direktno na STIHL RE 120 peraču pod pritiskom u preklopnoj bočnoj pregradi za skladištenje uz skladištenje integralne dizne i električnog kabla. Aluminijumska teleskopska ručka, dodatna transportna ručka i integralni transportni točkovi čine STIHL RE 120 prenosivim peračem pod pritiskom lakim za transport. Uz opcione dodatke za perače pod pritiskom, poput rotirajuće četke za pranje, možete koristiti STIHL RE 120 za različite poslove čišćenja.

Uredjaj za pranje pod visokim pritiskom STIHL RE 130 PLUS

65.399,00 рсд

RE 130 PLUS ELEKTRIČNI PERAČ POD PRITISKOM: SNAŽNO PROTIV PRLJAVŠTINE U PODRUČJIMA IZVAN KUĆE

Uz STIHL RE 130 PLUS perač pod pritiskom kao domaći korisnik možete da ostvarite izuzetne rezultate čišćenja prilikom čišćenja vaše terase, stepenica ili baštenskog nameštaja.  Dugotrajni indukcioni motor i pumpa pod pritiskom od aluminijuma generišu maksimalni pritisak od 170 bara za efektivno čišćenje. RE 130 PLUS iz STIHL-a poseduje dugačku gvozdenu cev, koja vam omogućava da udobno radite čak i u uspravnom položaju, i crevo pod pritiskom od 9 m sa čeličnom armaturom. Brzi kuplung protiv bušenja na pištolju pod pritiskom sa SoftGrip sprečava uvrtanje creva tokom upotrebe. Zahvaljujući položaju parkiranja, možete parkirati gvozdenu cev pod pritiskom direktno na STIHL RE 130 PLUS tokom pauze. Preklopna bočna pregrada za skladištenje sa integralnom diznom i skladištenje električnog kabla omogućavaju vam da bezbedno skladištite dizne i električne kablove. STIHL RE 130 PLUS perač pod pritiskom je udoban za transport zahvaljujući aluminijumskoj teleskopskoj ručki, transportnoj ručki i integrisanim transportnim točkovima. Zahvaljujući integrisanom koturu creva sa aluminijumskom vodilicom creva, crevo pod pritiskom može se skladištiti na mašini radi uštede prostora. Uz opcione dodatke poput STIHL RA 90 površinskog čistača, možete koristiti STIHL RE 130 PLUS električni perač pod pritiskom za širok opseg poslova čišćenja.

Uredjaj za pranje pod visokim pritiskom STIHL RE 163

111.099,00 рсд

ROBUSTNI ČISTAČ SA VISOKIM PRITISKOM 150BAR SA CREVOM

Robustan vrhunski čistač srednjeg ranga sa PLUS nivoom udobnosti. Kolut za crevo sa 12 m čeličnim ojačanim crevom, ravno tekstilno crevo sa držačem, glava pumpe od mesinga, klipovi koji se malo habaju, keramički obloženi, kontrola pritiska/protoka, manometar, rezervoar za deterdžent i doziranje.

Uredjaj za pranje pod visokim pritiskom STIHL RE 362

220.099,00 рсд

PERAČ POD VISOKIM PRITISKOM ZA PROFESIONALNU UPOTEBU RE 362: INOVATIVAN ČISTAČ SA VISOKIM PRITISKOM OD 180 BARA

Snažni STIHL RE 362 električni čistač pod pritiskom za poljoprivredna preduzeća, lokalne organe, šumarska preduzeća i građevinsku industriju je efikasan alat za čišćenje u ekstremnim uslovima, na primer za čišćenje pločnika. Snažni STIHL RE 362 čistač pod pritiskom efikasno uklanja tvrdokornu prljavštinu uz maksimalni pritisak od 250 bara, čak i pod konstantnim opterećenjem, uz pomoć dizne sa ravnim mlazom koja dolazi kao standard. 2 rezervoara deterdženta omogućavaju fleksibilno čišćenje preko dugmeta za prespajanje. U promenama na teškim poslovima tihi motor male brzine radi sa manjim brojem obrtaja kako bi podržao duži korisni vek motora i jedinice pumpe. STIHL RE 362 pumpa poseduje mesinganu glavu pumpe i klipove sa čvrstim keramičkim košuljicamaRegulacija pritiska i količine na cevi znači da možete brzo i privremeno prilagoditi učinak čišćenja zadatku koji se obavlja. Crevo pod pritiskom sa čeličnom armaturom od 10 m pruža vam širok radni opseg. Uz merač pritiska, možete da podesite radni pritisak i količinu vode direktno na STIHL RE 362. Profesionalna prskalica, koju možete brzo i lako da spojite zahvaljujući brzom kuplungu, podržava rad bez napora smanjenjem sile povratnog udarca iz mlaza vode. Visokonaponski spoj je potreban za upravljanje STIHL RE 362. STIHL RE 362 se lako transportuje zahvaljujući električnom kablu koji se brzo spaja i preklopnoj ručki, kao i integrisanim transportnim ručkama. Možete da izvršavate specijalne zadatke čišćenja dodavanjem odgovarajućih dodataka za čišćenje pod pritiskom, poput STIHL kompleta za mokro peskiranje.