Benzinske freze

Veoma snažne i multifunkcionalne

Na svim površinama gde je potrebno da se zemlja kultiviše, sa STIHL frezom ćete završiti posao. Opremljene snažnim motorom uz jednostavnu promenu iz hoda napred u hod unazad, posebno su pogodne za korišćenje kako na velikim tako i na mailim i uskim površinama.

Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Benzinska freza STIHL MH 585.0

108.499,00 рсд

BENZINSKA FREZA MH 585: SVESTRANE PRIMENE NA POVRŠINAMA SREDNJE VELIČINE

Robustan dizajn STIHL MH 585 freze je čini izdržljivom električnom frezom za baštovane hobiste, pejzažne arhitekte i uzgajivače povrća, kao i za zemljoradnike koji je koriste za duže periode u cvetnim lejama ili na poljima. Kao specijalnu funkciju, MH 585 baštenska freza poseduje komplet motike koja se deli radi smanjenja radne širine. To znači da možete da koristite radnu širinu od 85 cm ili 60 cm po potrebi, čime se omogućava da se još užim zasadima upravlja efikasno i blago. Freza radi na OHV motor sa sistemom jednostavnog pokretanja. Rikverc na mašini olakšava manevrisanje i resetovanje. Za veću fleksibilnost, MH 585 električna freza se takođe može nadograditi frezom za pravljenje bankova – bilo STIHL AHK 701 promenljivom frezom za pravljenje bankova ili STIHL AHK 702 fiksnom frezom za pravljenje bankova – za pravljenje brazdi i sa STIHL AM 031 gvozdenim točkovima. Integrisani STIHL antivibracioni sistem garantuje značajno poboljšanu udobnost dok koristite STIHL MH 585 frezu smanjenjem vibracija na šipci za podešavanje visine i bočno podešavanje. Specijalni oblik oštrice motike takođe štedi vašu snagu i garantuje da kultivator tla rezanjem prodire u tlo umesto da secka tokom kopanja. U isto vreme možete lako da podesite brzinu pomoću palca dok radite. Podesivi kočioni podupirač STIHL MH 585 freze za zemlju može se podesiti na tri različita nivoa i zadržati vozilo u traci dok upravljate njime. Kada završite sa radom, freza može lako da se prebaci u položaj čišćenja i da se bez napora prebaci zahvaljujući rasklopivim transportnim točkovima.

Benzinska freza STIHL MH 600.1

112.599,00 рсд

BENZINSKA FREZA MH 600: ROBUSNA FREZA SA MOĆNIM MOTOROM ZA TEŽE RADOVE NA TVRDOM TLU.

STIHL MH 600 freza na benzin, za zahtevne poljoprivredne i hortikulturne primene, idealna je za razbijanje guste, čvrste zemlje i rad na velikim površinama. Sve njegove komponente za teške uslove rada dizajnirane su za teške primene i napravljene od veoma izdržljivih materijala. Noževi sečiva STIHL MH 600 freze su oblikovani tako da se što efikasnije ukopavaju i posebno efikasno okreću zemlju. Radna širina MH 600 može se po potrebi smanjiti sa 79 cm na 56 cm zahvaljujući odvojivom produžetku motike; to znači da možete efikasno uzgajati useve čak i kada su gušće zasađene. Dok radite, bočni štitnici štite postojeće biljke od oštećenja tokom obrade zemljišta. Moćnu frezu MH 600 pokreće izdržljiv STIHL EHC motor visokog obrtnog momenta. Pouzdana pogonska jedinica pokreće frezu preko 2 stepena prenosa unapred i unazad, tako da možete manevrisati i okretati alat uz malo napora. Za visok nivo udobnosti pri radu i lako upravljanje, šipka se može podesiti tako da odgovara individualnim potrebama bez upotrebe alata. Poluga gasa se nalazi blizu ručki, tako da možete slobodno da podešavate brzinu motora palcem i bez puštanja upravljača. Okretna kočnica koja se može podesiti po visini održava STIHL MH 600 na pravom putu dok radite. Za održavanje i negu, freza se lako može postaviti u položaj za čišćenje. Preklopna poluga i sklopivi transportni točkovi vam omogućavaju da sa lakoćom transportujete i pomerate motornu frezu MH 600

Benzinska freza STIHL MH 685.0

120.399,00 рсд

BENZINSKA FREZA MH 685: SNAŽAN ALAT ZA TEŠKO TLO

STIHL MH 685 freza za zahtevne kućne baštovane, pejzažne arhitekte i zemljoradnike je prepoznatljiva po svom visokom kvalitetu gradnje od očvrsnutog čelika i aluminijuma, što je čini idealnom za tvrđe primene i tvrda tla. Specijalno oblikovani razdvojni nož MH 685 freze reče umesto da secka, budući da prodire u tlo, što mu omogućava da radi vrlo efikasno. Možete smanjiti radnu širinu STIHL baštenske freze sa 85 cm na 60 cm po potrebi, zahvaljujući kompletu motike koja se može podeliti. Motike pokreće snažni OHV motor koji poseduje sistem jednostavnog pokretanja. Jedinica pokreće STIHL MH 685 frezu napred i nazad, što znači da možete manevrisati ili resetovati vaš kurs uz mali napor. Podesiva šipka pruža još veću udobnost prilikom upravljanja. STIHL antivibracioni sistem takođe smanjuje vibracije koje troše snagu u šipci baštenske freze, štiteći vaše mišiće i zglobove. Dok radite, možete koristiti palac za slobodno podešavanje brzine. Trosmerni podesivi kočioni podupirač održava STIHL MH 685 na pravoj traci tokom upravljanja. Za održavanje i negu lako možete da premestite električnu frezu u poziciji za čišćenje, a onda da je bez napora pokrenete zahvaljujući preklopivim transportnim točkovima. Za dodatne prednosti, opcioni dodaci za STIHL MH 685 baštensku frezu uključuju:
  • tegove za bočni utovar po potrebi, uz STIHL AZG 030 komplet tegova;
  • frezu za pravljenje bankova u svrhu kreiranja brazdi (bilo STIHL AHK 701 promenljivu frezu za pravljenje bankova ili STIHL AHK 702 fiksnu frezu za pravljenje bankova) i
  • sa STIHL AM 031 gvozdene točkove za naročito zahtevne primene i teško tlo.

Benzinska freza STIHL MH 700.1

152.599,00 рсд

BENZINSKA FREZA MH 700: VRLO MOĆNA FREZA SA VELIKOM RADNOM ŠIRINOM ZA VELIKE OBRADIVE POVRŠINE

Sa benzinskom frezom STIHL MH 700 možete se uhvatiti u koštac čak i sa veoma zahtevnim radovima na zemljištu na velikim površinama zemljišta i njiva u poljoprivrednom i hortikulturnom sektoru. STIHL MH 700 se takođe može koristiti za brzo i efikasno razbijanje gustih, tvrdih tla. Sve komponente su dizajnirane za teške primene i vrhunske performanse. Sečiva freze MH 700 oblikovana su tako da se što efikasnije ukopavaju i da naročito efikasno cirkulišu zemlju. Radna širina se može smanjiti sa 121 cm na 98 cm, 75 cm ili 53 cm zahvaljujući odvojivom produžetku motike, što znači da možete vrlo dobro raditi čak i na uskim redovima sadnje. Moćnu frezu MH 700 pokreće izdržljiv, izuzetno snažan STIHL EHC motor. Inteligentna raspodela težine i 2 stepena prenosa za napred i jedan stepen prenosa unazad omogućavaju vam da bez napora vodite ovu moćnu mašinu. Pogon sa pužnim prenosnikom stvara minimalne vibracije tokom rada. Okretna kočnica koja se može podesiti po visini održava STIHL MH 700 na pravom putu dok radite. Možete ga koristiti i sa drugim baštenskim alatima i mašinama zahvaljujući integrisanom zglobnom vratilu. Ergonomski oblikovana vodilica može se lako prilagoditi vašoj visini, što olakšava rukovanje motornom frezom. Za održavanje i negu, freza se može udobno postaviti u položaj za čišćenje. Sklopivi upravljač i sklopivi transportni točkovi od 16” čine STIHL MH 700 lakim za transport, pomeranje i skladištenje.

Benzinska prskalica STIHL SR 200

68.499,00 рсд

ATOMIZER SR 200: LAGANI UREĐAJ ZA RAD NA TEŠKOM TERENU SA VELIKIM KOMFOROM NOŠENJA

STIHL SR 200 benzinski atomizer je idealan za zemljoradnike, voćare i vinogradare u primeni za prskanje tečnosti. Jednoručna multifunkcionalna ručka uređaja STIHL SR 200 omogućava vam da udobno kontrolišete STIHL 2-MIX motor i dovodni ventil agensa prskanja jednom rukom. Funkcija jednostavnog pokretanja znači da se motor može pokrenuti brzo po hladnom vremenu zahvaljujući logici pokretanja uz jednokratan rad prigušnice i upotrebi ručne pumpe za gorivo. Benzinski motor pokreće točak duvača tako da generisani protok vazduha pokreće lišće grmlja i manje drveće i ravnomerno ih prska do visine od 2,5 m. Konusna, dovodna i dvostruka dovodna rešetka koje su dostavljene kao standard omogućavaju vam da podesite oblik i smer mlaza prskanja. Transparentni rezervoar za prskanje od 10 litara ima veliki otvor za punjenje i poklopac za izlivenim stegama. Ove funkcije olakšavaju punjenje STIHL SR 200 benzinskog atomizera. Izlivanja sprečava zaštitna ogrlicom na posudi, koja garantuje da zadnji jastučić neće doći u kontakt sa tečnošću.Leđni atomizer ima kompaktan dizajn, težak je 7,8 kg i dolazi sa udobnim sistemom za nošenje. Viosokokvalitetni pojasevi i konturisane zadnje ploče STIHL SR 200 odgovaraju obliku vašeg tela. STIHL antivibracioni sistem štiti vaše mišiće i zglobove tokom upotrebe. Nudimo širok opseg opcionih dodataka koji se mogu lako pričvrstiti za SR 200 atomizer, poput STIHL pojasa za kuk. Posebno korisno: STIHL komplet za pričvršćivanje pumpe pod pritiskom, koji vam omogućava da ostvarujete konstantnu količinu nanošenja na svakoj poziciji prskanja, bez obzira na razliku u visini između dizne i nivoa tečnosti u posudi. Ovaj praktičan dodatak takođe garantuje izuzetno mešanje tečnosti konstantnom cirkulacijom. Zahvaljujući višem pritisku, komplet za pričvršćivanje pumpe pod pritiskom se takođe može koristiti za kreiranje finije magle prskanja.

Benzinska prskalica STIHL SR 420

Original price was: 74.199,00 рсд.Current price is: 66.999,00 рсд.

STIHL SR 420

Izuzetan komfor nošenja, ergonomska rešenja, velika snaga, protok vazduha, maksimalna horizontalna daljina prskanja za komforan rad i brzo završavanje poslova. Trinaestolitarski rezervoar Rezervoar od 13 litara ima veliku zapreminu, tako da možete dugo da radite bez dosipanja. Punjenje se obavlja brzo i čisto putem velikog otvora za sipanje. Gubici pri punjenju su minimalni a sam rezervoar se lako i efikasno čisti Anti-vibracioni sistem Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držača i ručke. Zapremina 56.5 cm3 , Težina 11.1 kg

Benzinski tresac STIHL SP 452 sa pogonskom cevi od 1,86m

Original price was: 235.799,00 рсд.Current price is: 209.299,00 рсд.

STIHL SP 452 SPECIJALNI TRESAČ NA BENZIN: ZA BERBU U PROFESIONALNOM UZGOJU MASLINE KAO I ZA BERBU ORAŠKA I BADEMA

Specijalni kombajn STIHL SP 452 na benzin sa kukom za berbu je alat veoma visokih performansi za profesionalnu berbu maslina, orašastih plodova, badema i drugog sitnog voća. Ima niz impresivnih karakteristika uključujući optimalno koordiniranu jedinicu motor-transmisija, malu težinu i robustan dizajn. Snažni STIHL 2-MIKS motor kombinuje prednosti kao što su niska potrošnja goriva sa velikom vučom i podržava efikasan rad. Zahvaljujući proširenom rezervoaru za gorivo, možete raditi i u dužim intervalima bez prekida. Zahvaljujući STIHL ElastoStartu, vršni udari opterećenja tokom pokretanja su smanjeni, za lakši proces pokretanja. Ručna pumpa za gorivo se može koristiti za smanjenje potrebnog broja početnih udaraca. Svim kontrolama motora može se pristupiti preko jednoručne multifunkcionalne ručke koja je uključena kao standard. To znači da STIHL SP 452 možete lako da rukujete jednom rukom, dok drugom rukom vodite aluminijumsku osovinu pomoću kuke za žetvu. STIHL sistem protiv vibracija štiti vaše mišiće i zglobove. Pored toga, težina specijalnog kombajna se raspoređuje po celom telu pomoću ergonomskog pojasa za ramena. Ovo vam omogućava da radite efikasno i sa manje umora. Specijalni kombajn STIHL SP 452 na benzinski pogon dostupan je sa 3 dužine osovine od 186 cm, 226 cm i 260 cm.

Benzinski tresac STIHL SP 452 sa pogonskom cevi od 2,26m

Original price was: 247.999,00 рсд.Current price is: 221.499,00 рсд.

STIHL SP 452 SPECIJALNI TRESAČ NA BENZIN: ZA BERBU U PROFESIONALNOM UZGOJU MASLINE KAO I ZA BERBU ORAŠKA I BADEMA

Specijalni kombajn STIHL SP 452 na benzin sa kukom za berbu je alat veoma visokih performansi za profesionalnu berbu maslina, orašastih plodova, badema i drugog sitnog voća. Ima niz impresivnih karakteristika uključujući optimalno koordiniranu jedinicu motor-transmisija, malu težinu i robustan dizajn. Snažni STIHL 2-MIKS motor kombinuje prednosti kao što su niska potrošnja goriva sa velikom vučom i podržava efikasan rad. Zahvaljujući proširenom rezervoaru za gorivo, možete raditi i u dužim intervalima bez prekida. Zahvaljujući STIHL ElastoStartu, vršni udari opterećenja tokom pokretanja su smanjeni, za lakši proces pokretanja. Ručna pumpa za gorivo se može koristiti za smanjenje potrebnog broja početnih udaraca. Svim kontrolama motora može se pristupiti preko jednoručne multifunkcionalne ručke koja je uključena kao standard. To znači da STIHL SP 452 možete lako da rukujete jednom rukom, dok drugom rukom vodite aluminijumsku osovinu pomoću kuke za žetvu. STIHL sistem protiv vibracija štiti vaše mišiće i zglobove. Pored toga, težina specijalnog kombajna se raspoređuje po celom telu pomoću ergonomskog pojasa za ramena. Ovo vam omogućava da radite efikasno i sa manje umora. Specijalni kombajn STIHL SP 452 na benzinski pogon dostupan je sa 3 dužine osovine od 186 cm, 226 cm i 260 cm.

Benzinski tresac STIHL SP 92 C-E

165.099,00 рсд

OPTIMALNO PRENOŠENJE VIBRACIJA NA DRVO

Veoma lagan kombajn sa grabljama za masline i sitno voće. STIHL 2-MIKS motor, STIHL sistem protiv vibracija, STIHL ErgoStart, komande motora sa ECOSPEED funkcijom delimičnog opterećenja, uprtač, podesiva brzina grabljanja, ukupna dužina 231 cm.

Busilica STIHL BT 131

165.099,00 рсд

BUŠAČ ZA ZEMLJU BT 131: SNAŽAM UREĐAJ ZA BUŠENJE ZEMLJIŠTA

STIHL BT 131 bušač za zemlju može se koristiti za bušenje rupa i do 300 mm u prečniku, što čini BT 131 bušilicu za jednog korisnika idealnom za baštovane i pejzažne arhitekte, kao i za one koji rade u voćnjacima i građevinskoj industriji, za postavljanje bandera, kopanje rupa za sadnju i slivničkih šahtova ili uzimanje uzoraka tla. Oštre burgije bušača za zemlju i vretena sa reznim oštricama efikasno probijaju čak i kamene površine. STIHL 4-MIX® motor proizvodi snagu neophodnu za bušenje. Pored svoje snage i nesmetanog rada, takođe je jeftin za održavanje, pošto ne zahteva nikakvo servisiranje ulja. Sistem filtera za vazduh sa velikim papirnim filterom dozvoljava duge intervale čišćenja, a takođe pouzdano štiti motor STIHL BT 131 bušača za zemlju. STIHL BT 131 bušač za zemlju je dizajniran kao alat za jednog korisnika i kao takav ima jednoručnu multifunkcionalnu ručku, sa svim funkcijama kontrole motora integrisanim u levoj ručki. To znači da uvek treba da čvrsto držite STIHL BT 131 bušač za zemlju. Okvir ručke sa prigušenim vibracijama garantuje rad bez napora. Tokom rada možete lako i precizno da usmeravate bušač za zemlju, pošto veliki potporni jastučić uvek udobno stoji na telu tokom bušenja. U slučaju da naiđete na tvrdi sloj dok radite, kočnica QuickStop bušilice garantuje veću bezbednost: ako se STIHL BT 131 bušač za zemlju zaglavi u zemlji, kočnica se aktivira čim kočiona poluga dotakne butinu korisnika. Bušilica se odmah zaustavlja i može se lako odvrnuti sa tla.

Busilica STIHL BT 45

57.599,00 рсд

BUŠAČ ZA ZEMLJU BT 45: ZA ZANATLIJE I MAJSTORE, KOMUNALNE RADOVE KAO I ZA BAŠTOVANE I POLJOPRIVREDNIKE

Ručna bušilica sa snažnim benzinskim motorom za bušenje drveta. Standardna sa dve brzine, unazad za otpuštanje zaglavljenih bušilica i neutralna pozicija. Dostupno sa steznom glavom koja se brzo otpušta, širine 13 mm.

Kombinovani motor STIHL KM 235 R

90.399,00 рсд

KM 235 R BENZINSKI KOMBI MOTOR: OBAVLJAJTE NIZ ZADATAKA, UKLJUČUJUĆI ONE KOJI SU IZAZOVNI IU SKUČENIM PROSTORIMA

Zahvaljujući posebno moćnom STIHL KM 235 R benzinskom Kombi motoru, možete obaviti širok spektar izazovnih zadataka održavanja bašte i pejzaža. Sa svojom izuzetnom vučnom snagom, STIHL 2-MIX® motor vam omogućava da efikasno radite.Ručka u obliku petlje vam omogućava da efikasno radite sa što više slobode kretanja, čak i u skučenim prostorima i sa ograničenim kretanjem. Zahvaljujući automatskoj dekompresiji i ručnoj pumpi za gorivo, STIHL KM 235 R Kombi motor se posebno lako pokreće, jer zahteva manje povlačenja užeta za startovanje. Rukovanje STIHL KM 235 R je posebno zgodno, pošto su svi kontrolni elementi integrisani u jednoručnu multifunkcionalnu ručku. STIHL antivibracioni sistem obezbeđuje udoban rad tako što prigušuje vibracije i na taj način štiti vaše mišiće i zglobove.   Zahvaljujući velikom izboru alata za STIHL KM 235 R u STIHL Kombi sistemu možete obaviti niz redovnih zadataka sa istim motorom. Alati se mogu menjati bez upotrebe dodatnog alata zahvaljujući brzoj spojnici sa steznim zavrtnjem.