Motorni trimeri i kose

Dovode u red neuređene površine

Bez obzira da li je reč o profesionalnim ili privatnim korisnicima, kada je u pitanju košenje, STIHL je uvek pravi izbor.

Prikaz 1–12 od 18 rezultata

Elektricne makaze za zivu ogradu STIHL HSE 42

21.999,00 рсд

VEOMA LAKE 420W-ELEKTRIČNE MAKAZE ZA ŽIVU OGRADU

STIHL HSE 42 električne makaze za živu ogradu su idealane za privatne korisnike i mogu se koristiti za trimovanje i rezanje pruća i tankih grana, i za održavanje šiblja, šimšira i malih živih ograda izvan kuće. Teške samo 3 kg, HSE 42 električne makaze za živu ogradu garantuju tih rad sa niskim vibracijama. Zahvaljujući dvoručnoj kontroli, možete udobno i lako da upravljate STIHL HSE 42 istovremenim pritiskom prekidača na rukohvatu i zadnjoj ručki da ih pokrenete. Ovo takođe znači da možete udobno da upravljate makazama za živu ogradu bez obzira na to da li ste desnoruki ili levoruki. Jednostrane rezne oštrice omogućavaju čisto rezanje. Štitnik za poklopac na odvrtanje štiti rezne oštrice prilikom rada blizu tla, kao i blizu zidova i drugih prepreka. Integrisana zaštita od posekotina i mali štitnik za ruke garantuju vam bezbednost prilikom rada sa makazama za živu ogradu. Pored toga, mehanička kočnica noža garantuje da se rezne oštrice pouzdano zaustavljaju za manje od jedne sekunde nakon gašenja HSE 42 električnih makaza za živu ogradu. Funkcija rasterećenja kablovskog pritiska sprečava rastavljanje utikača ako povučete napojni kabl dok koristite STIHL HSE 42. Možete da koristite opcionu STIHL prihvatnu ploču za sakupljanje odsečaka direktno na oštrici STIHL HSE 42. STIHL HSE 42 električne makaze za živu ogradu imaju dužinu vodilice od 45 cm.

Električni trimer STIHL FSE 52

14.999,00 рсд

LAKA ELEKTRIČNA MOTORNA KOSA

STIHL FSE 52 električni trimer za travu pokazuje svoje prave kvalitete prilikom trimovanja i košenja manjih spoljašnjih površina kod kuće. Težak samo 2,2 kg, električni trimer za travu je vrlo lagan i takođe ima nizak nivo emisije. Ovo znači da možete koristiti trimer za travu u područjima sa osetljivošću na buku, a takođe vam ne treba zaštita za sluh prilikom upravljanja njime. Možete koristiti podesivo vratilo da podesite STIHL FSE 52 električni trimer za travu na vašu visinu, što omogućava ergonomičan i udoban rad. Podesivi rukohvat bez alata je idealan za precizno trimovanje i košenje. Zahvaljujući okretnoj glavi za košenje, možete efektivno da radite čak i na teško dostupnim mestima na stepenicama i stazama ili oko žbunja. STIHL FSE 52 poseduje STIHL AutoCut 3-2 glavu za sečenje. Praktični nosač odstojnik garantuje da je drveće i bilje zaštićeno dok radite. Linija košenja ne prelazi položaj nosača odstojnika. Zahvaljujući funkciji labavljenja kabla, utikač se ne isključuje kada se kabl povuče. Napomena: Molimo vas da imate u vidu da ovaj proizvod ima 2 verzije. One se razlikuju na sledeći način:
  • Za FSE 52 do serijskog broja 9 95 748 966, kompatibilno sa STIHL AutoCut 2–2 glavom za košenje
  • Za FSE 52 od serijskog broja 9 95 748 967, kompatibilno sa STIHL AutoCut C 3–2 glavom za košenje

Električni trimer STIHL FSE 60

19.999,00 рсд

ROBUSNI ELEKTRIČNI MOTORNI TRIMER

Uz STIHL FSE 60 električni trimer za travu, možete da trimujete i čistite vašu baštu efikasno i uz nula emisija. Trimer za travu je toliko tih da ne morate da nosite zaštitu za sluh, i pogodan je za rad u područjima sa osetljivošću na buku. Praktičan rukohvat može se podesiti bez upotrebe alata i omogućava vam da radite precizno i ergonomično. Sa robusnom STIHL AutoCut C 6-2 glavom za košenje, možete ne samo da kosite travnjake, već i da efikasno uklanjate tvrdi korov na stepenicama ili oko žbunja. Priključivanje glave za košenje na tlo automatski podešava liniju za košenje. Funkcija labavljenja kabla garantuje da utikač nije isključen kada povučete kabl.

Ledjni motorni trimer STIHL FR 235

73.999,00 рсд

STIHL FR 235

Impresivni rezultat košenja. Košnja trave i krčenje  grmlja i šipražja, robusna i opremljena već poznatom snagom, STIHL antivibracijski sistem u  jednoj tački, automatska dekompresija, 2-MIX Motor, multifunkcionalna ručka, okrugla ručka. Stihl 2MIX motor STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-mix tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorevanje. Količina nesagorenog goriva u izduvnim gasovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za izduvne gasove. Deljiva osovina Deljiva osovina- glavna prednost rastavljivog vratila kombinovanog sistema. Alat za rastavljanje nije potreban. Uređaj se lako smešta  u prtljažni  prostor svakog vozila. Zapremina 36.3 cm3 ,Snaga 2.1KS, Težina 10.3 kg

Motorna kosa STIHL FS 91

60.999,00 рсд

FS 91 BENZINSKA MOTORNA KOSA: SNAŽNA I DUGOTRAJNA

Zahvaljujući svom STIHL 4-MIX® motoru i većem rezervoaru, STIHL FS 91 benzinski trimer za travu je idealan za košenje velikih travnatih površina. Zahvaljujući velikom izboru različitih dostupnih alata za sečenje, alat može da uklanja i tvrdu travu i korenje sa lakoćom. Ovaj trimer za travu je posebno pogodan za baštovane i pejzažne arhitekte, opštine i voćare sa većim voćnjacima, zato što motor sa smanjenom emisijom i svojim krutim pogonskim vratilom nudi vrlo visoku snagu motora i visok obrtni moment. Druge praktične prednosti STIHL FS 91 benzinskog trimera za travu uključuju:
  • ergonomska dvoručna ručka se može podesiti bez alata i njegov oblik podržava prirodne pokrete košenja.
  • Jednoručna multifunkcionalna ručka i dugme za zaustavljanje olakšavaju rad i čine ga efikasnijim.
  • Filter za vazduh ima dug korisni vek i lako ga je zameniti; dugi intervali održavanja znače da možete da radite bez prekida u dužem periodu.
  • STIHL antivibracioni sistem i dvostruki rameni pojas dostavljen kao standard olakšavaju naprezanje na vašim mišićima i zglobovima dok radite i čine duže periode upotrebe prijatnijim.

Motorna kosa STIHL FS 120

64.999,00 рсд

ZA RAD NA VEĆIM POVRŠINAMA I SA GRUBOM TRAVOM

Uz savršeni balans i izuzetan odnos snage i težine, idealan je za profesionalno trimovanje trave. Kruto pogonsko vratilo garantuje vrhunski učinak ceo dan. Elastostart garantuje jednostavno pokretanje i dug korisni vek sistema filtera, uz kompenzator i samostalno čišćenje, i značajno produžava intervale između čišćenja.

Motorna kosa STIHL FS 235

59.099,00 рсд

SNAŽNA 1.5KW MOTORNA KOSA

Motorna kosa FS 235 isporučuje isplative, moćne performanse za raščišćavanje guste trave, korova i šiblja. Lagan i ergonomski uređaj sa multifunkcionalnom drškom za izuzetan komfor u celodnevnom radu. Pouzdan i lak uređaj za održavanje. Snažna benzinska, motorna kosa sa STIHL 2-MIX motorom

Motorna kosa STIHL FS 250

71.099,00 рсд

ZA RAD NA VEĆIM POVRŠINAMA I SA GRUBOM TRAVOM

Uz savršeni balans i izuzetan odnos snage i težine, idealan je za profesionalno trimovanje trave. Kruto pogonsko vratilo garantuje vrhunski učinak ceo dan. Elastostart garantuje jednostavno pokretanje i dug korisni vek sistema filtera, uz kompenzator i samostalno čišćenje, i značajno produžava intervale između čišćenja.

Motorna kosa STIHL FS 350

83.899,00 рсд

ZA KOŠENJE GUSTE TRAVE

Neprocenjivo za košenje tvrde trave, žbunja ili za čišćenje vegetacije. ElastoStart sistem garantuje lako pokretanje. Antivibracioni sistem u četiri tačke i potpuno podesiva ručka garantuju maksimalnu udobnost za rukovaoca. Dug korisni vek sistema filtera sa kompenzatorom i efekat samostalnog čišćenja značajno produžavaju intervale između promena za optimalno vreme rada.

Motorna kosa STIHL FS 460

Original price was: 122.499,00 рсд.Current price is: 104.999,00 рсд.

FS 460 BENZINSKA MOTORNA KOSA: IZDRŽLJIVA I ROBUSNA

STIHL 2-MIX motor benzinske motorne kose STIHL FS 460 omogućava vam visoke performanse košenja. Radi lakšeg pokretanja, ova benzinska motorna kosa opremljena je STIHL ErgoStart sistemom. STIHL M-Tronic takođe nudi optimalni učinak motora i konstantnu maksimalnu brzinu za ovaj električni alat. FS 460 poseduje ergonomičnu ručku koja podržava prirodne pokrete košenja, što znači da možete da radite udobnije čak i u dužem vremenskom periodu. Takođe poseduje STIHL antivibracioni sistem za opuštanje vaših mišića i zglobova. Jednoručna multifunkcionalna ručka se može koristiti za upravljanje svim funkcijama upravljanja motorom, što olakšava vaš rad.

Motorna kosa STIHL FS 70 C

51.999,00 рсд

STIHL FS 70 C-E

Izuzetno robusna, 0.9 kW snažna, benzinska motorna kosa sa bicikl ručkom. 2-MIX motor koji troši do 20% manje goriva i 70% manja emisija izduvnih gasova u poređenju sa konvencionalnim dvotaktnim motorima bez 2-MIX tehnologije. ErgoStart pojednostavljeni postupak startovanja za veću udobnost. Optimizovan trimer ugao za rad na velikim površinama sa gustom travom. STIHL 2-MIX motor Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poređenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije Ručna pumpa za gorivo Sa ručnom pumpom za gorivo start je olakšan zbog smanjenog broja potezanja pri startovanju. Kad se gumena pumpica pritisne, regulatorna komora karburatora se puni gorivom. Time je obezbeđena početna količina goriva za start koja je dovoljna za obrazovanje mešavine goriva i vazduha za paljenje. Ergonomska ručka za obe ruke Ručka za držanje uređaja sa obe ruke omogućava prirodnije kretanje prilikom košenja i uvek je najbolji izbor kada se kose veće površine. U kombinaciji sa univerzalnim pojasom ADVANCE ili šumarskim ADVANCE pojasom i uz odgovarajući alat, košenje je još lakše i udobnije. Zapremina 27.2 cm3 ,Snaga 1.2KS, Težina 4.7 kg

Motorne makaze za zivu ogradu STIHL HS 45

41.499,00 рсд

LAKE MAKAZE ZA ŽIVU OGRADU ZA POČETNIKE

Osnovni trimeri za živu ogradu STIHL HS 45 su idealni za žbunje i održavanje živih ograda u visini grudnog koša. Njegov lagani dizajn i jednostavno rukovanje omogućavaju vlasnicima bašta da obavljaju radove brzo i efikasno. Zahvaljujući STIHL ElastoStart, STIHL HS 45 može da se pokrene glatko, jer je trzanje smanjeno. Pored toga, ručna pumpa za gorivo smanjuje broj udaraca potrebnih za pokretanje, čime se ubrzava proces pokretanja i olakšava vam da započnete svoje baštenske poslove. Funkcija upravljanje jednom polugom podržava udobno rukovanje STIHL HS 45 benzinskim trimerom za živu ogradu, jer se svim funkcijama alata može pristupiti preko kontrolne poluge. Posebna geometrija rezača dvostranih noževa za sečenje omogućava precizno sečenje, horizontalno i vertikalno, pa čak i u uglovima. > Da biste zaštitili vaše mišiće i zglobove dok radite, STIHL sistem protiv vibracija minimizira vibracije motora u STIHL HS 45 benzinskim trimerima za živu ogradu. Za kompaktno skladištenje, možete da okačite makaze za živu ogradu na zid koristeći prsten za nošenje integrisan u ručku. Benzinski trimer za živu ogradu STIHL HS 45 ima dve dužine noževa: 45 cm i 60 cm .