Prikaz 1–12 od 63 rezultata

Aku udarna busilica RYOBI R18PD2-113S

12.000,00 рсд

Ryobi R18PD2-113S Udarna bušilica je odličan izbor za svima ko voli da radi sa kvalitetnim alatima.

Ryobi je japanski brend, pripada industriji „Techtronic” koji takođe poseduje Milwaukee, AEG, Homelite, Hoover US, Dirt Devil i Vax.

Ryobi Seisakusho Co., osnovano je 1943 god., a prodaja proizvoda od livenog lima započela je godinu dana kasnije. 1961. godine kompanija je počela sa proizvodnjom „offset” štamparija na Tokijskoj berzi; proizvodnja električnog alata počela je 1968. godine.

Brend Ryobi Tools iz Severne Amerike, Evrope, Australije i Novog Zelanda u vlasništvu je „Techtronic Industries” iz Hong Konga, originalnog proizvođača opreme za brendove kao što su Craftsman, Milwaukee, AEG, Ryobi, Homelite, Hoover US, Dirt Devil i Vax.

Aku baterijska lampa RYOBI R18T-0

4.200,00 рсд
 • Idealno za kratke do srednje udaljenosti s preporučenim bacanjem do 20 metara.
 • Emituje jarko bijelo svjetlo, a dugotrajni LED znači da više ne morate mijenjati žarulje
 • Rotirajuća glava pomaže pri usmjeravanju svjetla gdje je potrebno kada se koristi kao radno svjetlo
 • Višenamjenski dizajn koji može stajati na bateriji ili visjeti na čavlu, vijku ili kuki
 • Za najbolje vrijeme rada koristite litij+ bateriju od 5,0 Ah koja osigurava do 36 sati svjetla

Opis proizvoda

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 200 bežičnih alata za dom, vrt, automobile, rukotvorine i još mnogo toga, Ryobi 18V ONE+™ R18T-0 svjetiljka savršena je za osvjetljavanje kratkih do srednjih udaljenosti.

Dok hodate noću, mijenjate žarulju ili gumu, svjetiljka je mala, ali dovoljno snažna da emitira 140 lumena jakog svjetla koje može osvijetliti udaljenosti do 20 m. Okretna glava u više smjerova usmjerava svjetlo točno tamo gdje je potrebno, što ga čini svestranim bilo kao ručna svjetiljka ili radna svjetiljka. Ručka ima otvoreni dizajn koji se može koristiti za obješenje svjetiljke što olakšava osvjetljavanje bilo kojeg radnog područja u mraku. S dugotrajnim LED-om velike snage više ne morate mijenjati žarulje.

Koristeći bateriju od 5,0 Ah (nije uključena), Ryobi R18T-0 osigurava do 36 sati neprekidnog osvjetljenja. Ovo je čisti alat - baterija i punjač nisu uključeni.

Aku baterijske makaze RYOBI OLP1832BX

20.990,00 рсд
 • Akumulatorska rezačica za obrezivanje bez napora, čak i na teško dostupnim mjestima
 • Motor od 18 V bez napora reže grane debljine do 32 mm
 • Visokokvalitetni premosni noževi daju 250 Nm okretnog momenta za brzo dovršavanje bilo kojeg posla obrezivanja
 • Ručke s mekim rukohvatom za udobnost tijekom dulje uporabe

Opis proizvoda

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 200 bežičnih alata za dom, vrt, automobile, zanatstvo i još mnogo toga, Ryobi 18V ONE+™ OLP1832BX bežični ručni stroj za rezanje savršen je za rezanje malih grana bez napora, čak i u teško dostupnim područja dosega.

Dizajnirano da bude kompaktno i lagano, tanko tijelo omogućuje obrezivanje u najužim područjima pritiskom na gumb. Uključivanje motora visokog zakretnog momenta u kombinaciji s visokokvalitetnim premosnim noževima pruža 250 Nm zakretnog momenta za brzo rezanje bilo koje grane debljine do 32 mm. Mekane ručke pružaju udobnost tijekom dulje uporabe, a ugrađena kuka za grane omogućuje vam da učvrstite reznu glavu na obližnju granu, smanjujući zamor ruku tijekom dulje uporabe.

Koristeći bateriju od 5,0 Ah (nije uključena), Ryobi OLP1832BX može napraviti do 900 rezova s ​​jednim punjenjem. Ovo je čisti alat - baterija i punjač nisu uključeni.

Aku brusilica sa baterijom 4Ah i punjacem RA1AG-140SRYOBI RA18AG-140S

19.990,00 рсд
 • Akumulatorska brusilica od 115 mm idealna za razne primjene rezanja i brušenja
 • Ručka s 3 položaja za bolju kontrolu prilikom brušenja ili rezanja
 • Štitnik kotača i matica bez alata za jednostavnu montažu pribora
 • Dvostupanjski prekidač koji se ne može zaključati za poboljšanu zaštitu korisnika sprječava slučajno pokretanje
 • GripZone+ prekrivena ručka povećava udobnost i kontrolu korisnika

Opis proizvoda

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 200 bežičnih alata za dom, vrt, automobile, rukotvorine i još mnogo toga, Ryobi 18V ONE+™ R18AG-140S 115 mm akumulatorska kutna brusilica Starter Kit savršena je za oštrenje oštrica, uklanjanje hrđe, rezanje ploča za terase i još mnogo toga.

Ova moćna akumulatorska kutna brusilica savršen je alat za zadatke koji zahtijevaju slobodu koju tehnologija baterija nudi, poput rezanja metala, brušenja varova i uklanjanja hrđe na zahtjevnim područjima. Upravlja dvostupanjskim prekidačem koji se ne može zaključati za povećanu sigurnost korisnika, što ga čini savršenim alatom za početnike u „uradi sam“ kao i za iskusnije korisnike. Ručka s tri točke daje korisniku veću fleksibilnost kao i bolju kontrolu prilikom brušenja ili rezanja. Štitnik oštrice bez alata olakšava i sigurno odvraćanje prašine ili iskri od korisnika.

Koristeći uključenu bateriju od 4,0 Ah, Ryobi R18AG-140S može isporučiti do 46 rezova šipke s navojem od 13 mm s jednim punjenjem. Ovaj početni komplet uključuje bateriju od 4,0 h i punjač.

Aku busilica RYOBI R18DD2-220S

16.800,00 рсд
 • Aku bušilica je idealan alat za bušenje u drvu ili metalu i za uvrtanje vijaka
 • Brzostezna glava osigurava bolje stezanje svrdla i veću čvrstoću i izdržljivost
 • 2 stupnja prijenosa omogućuju vam kontrolu brzine i njezinu prilagodbu različitim materijalima i primjenama
 • 24 postavke zakretnog momenta pomažu vam da svaki put uvrnete vijke u ravnini s površinom
 • LED svjetiljka osvjetljava radno mjesto i osigurava bolju vidljivost

Opis proizvoda

Kao jedan od 200 RYOBI ONE + ™ akumulatorskih alata * za dom, vrt, automobile, rukotvorine, zanate, slobodno vrijeme (kampiranje, ribolov, agroturizam) i mnoge druge primjene, R18DD2-220S RYOBI 18V ONE + ™ bušilica dolazi s dva s 2x2Ah baterije i punjačem, pokrenut će vlastitu kolekciju pouzdanih alata iz serije RYOBI 18V ONE +™! Bušilica je najpopularniji električni alat namijenjen za sve renovacijske, montažne, završne, instalaterske, građevinske i građevinske radove itd. Ovisno o korištenoj opremi omogućuje obradu širokog spektra materijala, idealan je za bušenje u drvo, materijali slični drvu, metal, plastika, vijci za odvrtanje, zatezni vijci i matice, kao i brušenje i poliranje.

Maksimalni okretni moment do 45 Nm, zajedno s brzosteznom glavom od 13 mm, omogućit će vam rukovanje širokim spektrom dodataka koji će biti nezamjenjivi u svakom kućanstvu.

Aku busilica RYOBI R18DD4-242S

20.990,00 рсд
 • 1x 2.0 Ah baterija
 • 1x 4.0 Ah baterija
 • Punjač
 • LED za osvetljavanje radnih područja koja je teško videti
 • Brzo prilagođavanje obrtnog momenta od 22 brzine
 • 2 zupčanika za većinu materijala i primena
 • Magnetni držač bita
 • Ergonomska GripZone + delikatno urezana drška

Aku busilica RYOBI R18PD3 – 242S

23.990,00 рсд
 • Udarna bušilica je idealan alat za bušenje u drvu ili metalu, uvrtanje vijaka, pa čak i bušenje u zidu zahvaljujući funkciji čekića
 • Brzostezna glava od 13 mm omogućuje bolje stezanje svrdla te veću čvrstoću i izdržljivost
 • 2 stupnja prijenosa omogućuju vam kontrolu brzine i njezinu prilagodbu različitim materijalima i primjenama
 • 24 postavke zakretnog momenta pomažu vam da svaki put uvrnete vijke u ravnini s površinom
 • LED rasvjeta osigurava dobru preglednost radnog mjesta

Opis proizvoda

Kao jedan od 200 RYOBI ONE + ™ akumulatorskih alata * za dom, vrt, automobile, rukotvorine, zanate, slobodno vrijeme (kampiranje, ribolov, agroturizam) i mnoge druge primjene, R18PD3-242S RYOBI 18V ONE + ™ bušilica dolazi u početni kit s dvije punjive baterije (2Ah i 4Ah) i punjačem, otvorit će našu vlastitu kolekciju pouzdanih alata iz serije RYOBI 18V ONE +™! Bušilica je najpopularniji električni alat namijenjen za sve renovacijske, montažne, završne, instalaterske, građevinske i građevinske radove itd. Ovisno o korištenoj opremi omogućuje obradu širokog spektra materijala, idealan je za bušenje u drvo, materijali slični drvu, metal, plastika, vijci za odvrtanje, zatezni vijci i matice, kao i brušenje i poliranje.

Maksimalni okretni moment do 50 Nm, zajedno s brzosteznom glavom od 13 mm, omogućit će vam rukovanje širokim spektrom pribora koji će biti nezamjenjiv u svakom kućanstvu.

Aku busilica RYOBI RDD18C-0

13.990,00 рсд
 • ONE+ HP kompaktna bušilica bez četkica, idealna za bušenje u drvu ili metalu i uvrtanje vijaka
 • Inovativni motor guste energije daje optimalnu snagu, a naša napredna elektronika maksimalno produljuje vrijeme rada
 • Stezna glava s čegrtaljkom od 13 mm za poboljšanu čvrstoću i izdržljivost zahvata nastavka
 • 2 stupnja prijenosa za kontrolu maksimalne brzine kako bi odgovarali različitim materijalima i primjenama
 • 24 postavke zakretnog momenta pomažu u uvrtanju vijaka svaki put
 • LED osvjetljava vaše radno područje radi bolje vidljivosti

Opis proizvoda

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 200 bežičnih alata za dom, vrt, automobile, rukotvorine i još mnogo toga, Ryobi 18V ONE+™ RDD18C-0 bežična kompaktna HP bušilica bez četkica savršena je za bušenje u drvo, čelik i plastiku kao i poslovi uvrtanja vijaka.

Kao dio nove serije Ryobi High Performance Brushless Compact bežičnih bušilica, ova bušilica je Ryobijeva najkompaktnija bušilica bez četkica sa samo 162 mm duljine i težinom manjom od 1 kg. Uključivanje napredne tehnologije bez četkica znači više snage, dulje vrijeme rada i dulji vijek trajanja zahvaljujući motoru bez trenja. Inteligentna elektronika stalno regulira motor kako bi optimizirala snagu i vrijeme rada. Njezina metalna stezna glava od 13 mm (½ in) i okretni moment od 54 Nm omogućuju upotrebu većih svrdla, što je čini svestranijom akumulatorskom bušilicom u širem rasponu zadataka. Uz dvobrzinski mjenjač s 24 postavke okretnog momenta korisniku omogućuje prilagodbu snage i brzine prema materijalu i zadatku.

Koristeći bateriju od 5,0 Ah (nije uključena), Ryobi RDD18C-0 može izbušiti do 750 rupa 13x50 mm u drvu s jednim punjenjem. Ovo je čisti alat - baterija i punjač nisu uključeni.

Aku cekic busilica RYOBI R18SDS-0

17.690,00 рсд
 • Pneumatski udarni mehanizam s 1,3 džula (EPTA mjerenje)
 • SDS-plus snimanje
 • Snažan motor od 18V
 • Praktični kombinirani čekić za bušenje i uvrtanje, udarno bušenje i lagano klesanje
 • Dlijeto se može zaključati u nekoliko položaja za ergonomski radni položaj
 • Funkcija zaustavljanja udarca za bušenje u drvu i metalu i zaustavljanje rotacije za lagano klesanje
 • Prekidač gasa, desno/lijevo okretanje
 • LED osvjetljenje radnog prostora
 • GripZone+™ – gumirana antivibracijska površina za držanje za sigurno držanje i ugodan rad

Aku cirkular bez cetkica RYOBI R18CS7-0

19.990,00 рсд
 • Snažna kružna pila bez četkica idealna za pravljenje dugih ravnih rezova, obrezivanje drvenog lima na mjeru, rezanje kuhinjskih radnih ploča, podova ili za pravljenje brzih i točnih poprečnih rezova u drvu
 • Motor bez četkica eliminira trenje i daje snagu za rezanje i piljenje raznih drvenih materijala
 • Inteligentna elektronika stalno regulira motor kako bi se maksimalno produžilo vrijeme rada
 • Impresivni kapaciteti rezanja 60 mm na 90°, 42 mm na 45° omogućuju vam dovršetak aplikacija koje su obično rezervirane za pile s kablom
 • Podešavanje dubine i nagiba bez alata omogućuje brzo i jednostavno postavljanje pile
 • Okretni otvor za prašinu pomaže održavati liniju rezanja čistom i omogućuje vam rad u okruženju bez prašine spajanjem na usisivač
 • Premium Thin Kerf oštrica od 184 mm s 24 zuba s vrhom od karbida pruža vrhunsku izvedbu i kvalitetu rezanja

Opis proizvoda

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 200 bežičnih alata za dom, vrt, automobile, zanate i još mnogo toga, Ryobi 18V ONE+™ R18CS7-0 18V kružna pila bez četkica savršena je za duge ravne rezove, obrezivanje drvenog lima dimenzionirati, rezanje kuhinjskih radnih ploča, podova ili napraviti brze i precizne poprečne rezove u drvu.

Idealan alat za bilo koji projekt koji zahtijeva rezove u drvenom listu, nudi impresivne dubine rezanja od 60 mm pod kutom od 90° i 42 mm pod kutom od 45°, uz dodatnu bežičnu pogodnost. Uključivanje napredne tehnologije bez četkica znači više snage, dulje vrijeme rada i dulji vijek trajanja zahvaljujući motoru bez trenja. Inteligentna elektronika konstantno regulira motor i osigurava glatku isporuku energije kao i učinkovito korištenje baterije. Podešavanje dubine i kosine bez alata omogućuje brzo i jednostavno postavljanje, u kombinaciji s rotirajućim otvorom za prašinu pomaže da linija rezanja bude jasna i omogućuje vam rad u okruženju bez prašine kada je spojen na usisivač. Isporučena vrhunska oštrica s tankim rezom od 184 mm s 24 zuba s vrhom od karbida pruža vrhunsku izvedbu i kvalitetu rezanja.

Koristeći bateriju od 5,0 Ah (nije uključena), Ryobi R18CS7-0 može rezati do 102 metra u sloju od 13 mm s jednim punjenjem. Ovo je čisti alat - baterija i punjač nisu uključeni.

Aku cirkular RYOBI R18CS-0

10.190,00 рсд
 • Idealno za duge ravne rezove, rezanje drvenog lima na mjeru, rezanje kuhinjskih radnih ploča, podova ili za pravljenje brzih i točnih poprečnih rezova u drvu
 • Impresivni kapaciteti rezanja 52 mm na 90°, 36 mm na 45° omogućuju vam dovršetak aplikacija koje su obično rezervirane za alate s kablom
 • Podešavanje dubine i nagiba bez alata omogućuje brzo i jednostavno postavljanje pile
 • Okretni otvor za prašinu pomaže održavati liniju rezanja čistom i omogućuje vam rad u okruženju bez prašine spajanjem na usisivač
 • Premium Thin Kerf oštrica od 165 mm s 24 zuba s vrhom od karbida pruža vrhunsku izvedbu i kvalitetu rezanja

Opis proizvoda

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 200 bežičnih alata za dom, vrt, automobile, zanate i još mnogo toga, kružna pila Ryobi 18V ONE+™ R18CS-0 savršena je za pravljenje dugih ravnih rezova, rezanje drvenog lima na veličinu , rezanje kuhinjskih radnih ploča, podova ili za brze i točne poprečne rezove u drvu.

Idealan alat za bilo koji projekt koji zahtijeva rezove u drvenom listu, nudi impresivne dubine rezanja od 52 mm pri 90° i 36 mm pri 45° kosini uz dodatnu bežičnu pogodnost. Podešavanje dubine i kosine bez alata omogućuje brzo i jednostavno postavljanje, u kombinaciji s rotirajućim otvorom za prašinu pomaže da linija rezanja bude jasna i omogućuje vam rad u okruženju bez prašine kada je spojen na usisivač. Isporučena vrhunska tanka oštrica od 165 mm s 24 zuba s karbidnim vrhom pruža vrhunsku izvedbu i kvalitetu rezanja.

Koristeći bateriju od 5,0 Ah (nije uključena), Ryobi R18CS-0 18V može rezati do 99 metara u sloju od 13 mm s jednim punjenjem. Ovo je čisti alat - baterija i punjač nisu uključeni.

Aku duvac lisca RYOBI RY18BLA-0

8.290,00 рсд
 • Lagan dizajn s vrhunskom bežičnom praktičnošću
 • Dizajn mlaznog ventilatora visoke učinkovitosti pruža maksimalnu učinkovitost
 • Ugrađeni strugač za otpatke za otpuštanje tvrdokorne prljavštine i lišća

Opis proizvoda

Kao dio Ryobi ONE+™ sustava od preko 200 bežičnih alata za dom, vrt, automobile, zanate i još mnogo toga, Ryobi RY18BLA-0 18V akumulatorska mlaznica idealna je za opće poslove čišćenja oko vrta.

RY18BLA-0 također je ultra lagan s 2,1 kg (bez baterije) što ga čini ugodnim za korištenje tijekom duljeg vremenskog razdoblja. Također ima ugrađeni strugač za krhotine na kraju mlaznice za otpuštanje tvrdokorne prljavštine i lišća.

Koristeći 18V ONE+™ 5.0Ah bateriju (nije uključena), Ryobi RY18BLA-0 može očistiti područje do 560 m² s jednim punjenjem. Ovo je čisti alat - baterija i punjač nisu uključeni.