Prikaz 1–12 od 74 rezultata

Čaša za pivo komplet od 2 komad

1.660,00 рсд

Čaša za pivo, komplet od 2 komada

Muško veče može da počne! Naše čaše za pivo u klasičnom štapića pogodne su za sve pivarske specijalitete. Čvrsta podloga osigurava sigurno postolje, a staklo sa vertikalno ugraviranim logotipom STIHL može se prati u mašini za pranje sudova. Dostupno u dvostrukom pakovanju.

Cucla za bebu

2.460,00 рсд

CUCLA ZA BEBU SET

»QuickStop« cucla u praktičnom duplom pakovanju pomaže malim STIHL fanovima starosti od 6. do 18. meseca da se umire i uspavaju. Silikonska cucla je bezbedna po životne namirnice i odgovara evropskom standardu EN 1400.

Daska za kljuceve motorna testera sa magnetom

DASKA ZA KLJUČEVE »MOTORNA TESTERA« SA MAGNETOM Daska za ključeve: MDF sa HPL prednjom pločom, sa ugrađenim magnetom; privezak: Liveni metal, crno pocinkovano, najlon

Nema više traganja za ključevima! Sa ovom STIHL daskom za ključeve u obliku motorne testere ubuduće bez problema pronalazite svoje ključeve. Daska je od drveta i napravljena je u stilu MS500i. Integrisani magnet onemogućava da ključevi i drugi laki metalni predmeti padnu. Držač ključeva takođe uključuje četiri metalna priveska za ključeve koji podseća na ručicu za pokretanje motorne testere.

Drvena hemijska olovka

2.270,00 рсд

Drvena hemijska olovka

Ova drvena hemijska olovka je idealna kao poklon. Donji deo olovke izrađen od nauljene orahovine, vrh i gornji deo od sjajnog metala obrazuju kreativan kontrast. Ova hemijska olovka sa plavim mastilom izuzetno udobno leži u ruci i jako lepo ostavlja pisani trag.

Drveni lančić za cuclu

2.360,00 рсд

DRVENI LANAC ZA CUCLU

Ne može da se izgubi. Lanac za cuclu izrađen od prirodne bukovine savršen je za male STIHL fanove. Lanac za cuclu se sastoji od drvenih perlica sa STIHL motivima kao što je Tim Timber, dabar ili crtane motorne testere. Kvalitetna metalna štipaljka drži lanac za cuclu uvek na pravom mestu.

Drveni USB 16 GB

2.460,00 рсд

Drveni USB stik, 16 GB

Zahvaljujući ovom USB stiku, važni podaci su uvek uz Vas. Prenosivi stik od prirodne orahovine sa memorijom od 16 GB. Srebrna zaštita Swing sa STIHL logom obezbeđuje da se priključak mobilnog memorijskog stika ne zaprlja.

Džepni nož

2.550,00 рсд

Džepni nož

Džepni nož izrađen od visokokvalitetnog čelika može da se koristi na više načina na otvorenom. Drška sklopivog noža sa sečivom koje se zaključava izrađenog od matiranog nerđajućeg čelika i laminata od staklenih vlakana izdržava sva opterećenja i kao stvoren je za avanture na otvorenom.

Futrola za kartice RFID HERITAGE

5.710,00 рсд

FUTROLA ZA KARTICE »RFID HERITAGE« Poliuretan (PU izgled kože)

Tanka, zgodna i dopadljiva - muška braon futrola za kartice iz kolekcije STIHL Heritage. Staje do pet kartica. Zahvaljujući RFID blokatoru, kartice se ne mogu nenamerno očitati. U srednjem odeljku ima dovoljno mesta i za novčanice.

Igračka plišani Dabar Tim Timber

7.730,00 рсд

Dabar »Tim Timber« by Steiff

Prijatelj za ceo život! Omiljena Steiffova dabar plišana igračka - »TIM TIMBER« sa dugmetom u uhu nije popularna samo kod mališana. Sašivena je od posebno mekog veštačkog krzna, što je čini divnom za maženje. Može se prati u veš mašini do 30 °C.

Igračka plišani lane

1.870,00 рсд

Plišana igračka Lane

Umiljati drugar od super-mekanog pliša postaće sigurno najbolji prijatelj mališana.

Igračka plišani meda

1.870,00 рсд

Plišana igračka meda Super-mekan pliš; Trouglasta marama: 100 % pamuk

STIHL meda od pliša je idealan poklon za sve prilike. Slatka, mekana igračka koja će oduševiti decu! Na trouglastoj marami prikazani su STIHL i KIDS-motivi. Super mekani pliš čini plišanog medu idalnim za maženje.

Jastuk u obliku motorne testera

2.780,00 рсд

Jastuk u obliku motorne testere 100 % poliester

Ukoliko želite da motornu testeru STIHL ponesete sa sobom u krevet, to sada možete da učinite: jer je dostupna i kao jastuk! Jastuk motorna testera izrađen je od mekanog pliša, definitivno privlači pažnju i Must-have je za svakog