Prikaz 1–12 od 89 rezultata

Baterijska kosačica OLEO MAC GI 44 P

72.990,00 рсд

KARAKTERISTIKE

Napon baterije : 40 V Tip motora: Bez četkica Tip baterije : Li-Ion Kapacitet baterije : 5,0 Ah Kućište: Čelično Širina košenja; 41 cm Težina bez baterije: 23,0 kg Uređaj se isporučuje sa baterijom od 5,0 Ah i punjačem  

Baterijska kosacica za travu STIHL RMA 235

23.499,00 рсд

BATERIJSKA KOSAČICA TRAVNJAKA RMA 235: KOMPAKTNA I EKONOMIČNA

Ako želite da kosite manje travnjake u vašoj kućnoj bašti tokom efikasnog i tihog rada, tiha STIHL RMA 235 bežična kosačica travnjaka sa STIHL AK-System baterijom je pravi izbor za vas. Uz Eco režim i oštricu optimizovanog protoka, ovo je izuzetno ekonomičan i efikasan alat za košenje. Sa svojim kompaktnim polimernim kućištem i malom težinom, RMA 235 iz STIHL-a je vrlo lak za upotrebu i može se lako transportovati između dve upotrebe. Uz centralno podešavanje visine rezanja, možete da izaberete poželjnu dužinu travnjaka na 5 nivoa od 25 mm do 65 mm. Preklopna kutija za sakupljanje trave od 30 litara na RMA 235 bežičnoj kosačici travnjaka se lako prazni. RMA 235 je vrlo tiha bežična kosačica travnjaka bez emisija. Njen lagan i kompaktni dizajn i preklopna ručka omogućavaju skladištenje uz uštedu prostora. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje na kolikoj površini travnjaka možete da radite uz jedno punjenje baterije vaše STIHL RMA 235 bežične kosačice travnjaka i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Baterijska kosacica za travu STIHL RMA 235

39.999,00 рсд

BATERIJSKA KOSAČICA TRAVNJAKA RMA 235 U KOMPLETU SA AK 20 BATERIJOM I AL 101 STANDARDNIM PUNJAČEM: ZA EFIKASNO I JEDNOSTAVNO KOŠENJE MANJIH TRAVNJAKA

Ako želite odmah da počnete da kosite travnjak u vašoj bašti, ali još uvek nemate bateriju iz STIHL AK sistema, vredi kupiti STIHL RMA 235 bežičnu kosačicu travnjaka u kompletu sa STIHL AK 20 baterijom i STIHL AL 101 standardnim punjačem. Zatim ćete biti opremljeni i možete odmah da radite na nezi travnjaka. Eco režim i oštrica optimizovanog protoka čine ovu bežičnu kosačicu travnjaka izuzetjo ekonomičnom i efikasnom za poslove košenja. Zahvaljujući svom kompaktnom polimernom kućištu i maloj težini, STIHL RMA 235 bežična kosačica travnjaka je vrlo laka za upravljanje u može se čak lako transportovati između dve upotrebe. Možete je prilagoditi vašoj željenoj dužini travnjaka na 5 nivoa sa 25 mm do 65 mm pomoću centralnog podešavanja visine rezanja. Preklopni dizajn kutije za sakupljanje trave od 30 litara čini je lakom za pražnjenje. STIHL RMA 235 je tiha bežična kosačica travnjaka bez emisija. Preklopna ručka i njen lagan i kompaktan dizajn garantuju da kosačica travnjaka zauzima vrlo malo prostora, uključujući prostor za skladištenje. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje na kolikoj površini travnjaka možete da radite sa samo jednim punjenjem baterije vaše STIHL RMA 235 bežične kosačice travnjaka i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Baterijska kosacica za travu STIHL RMA 239 C

41.999,00 рсд

BATERIJSKA KOSAČICA TRAVNJAKA RMA 239 C : ZA EFIKASNO I POGODNO KOŠENJE UZ KOMFORNU DRŠKU

Ako kao vlasnik bašte želite sami da održavate vaš travnjak ugodno bez emisija, STIHL RMA 239 C bežična kosačica travnjaka sa širinom rezanja od 37 cm je pravi izbor za vas. Ona koristi bateriju iz STIHL AK sistema i predstavlja impresivan alat za negu travnjaka koji nudi lagan dizajn i visok nivo efikasnosti zakošenje travnjaka srednje veličine. Uz oštricu optimitovanog protoka, možete da radite tako da štedite energiju i ostvarujete poboljšano pokrivanje površine. Polimerno kućište RMA 239 C je lagano, a ipak vrlo robusno. Ergonomično oblikovana udobna ručka može se podešavati po visini, što čini rad sa bežičnom kosačicom travnjaka udobnijim. Centralno podešavanje visine rezanja omogućava vam da podešavate vašu poželjnu dužinu travnjaka na jedan od 5 nivoa između 30 mm i 70 mm. Ova funkcija takođe olakšava uklanjanje preklopne kutije za sakupljanje trave od 40 litara. Preklopna udobna ručka RMA 239 C je posebno korisna za skladištenje i transport kosačice travnjaka. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje na kolikoj površini travnjaka možete da radite sa samo jednim punjenjem baterije vaše STIHL RMA 239 C bežične kosačice travnjaka i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Baterijska kosacica za travu STIHL RMA 239 C

58.499,00 рсд

BATERIJSKA KOSAČICA TRAVNJAKA RMA 239 C U KOMPLETU SA AK 20 BATERIJOM I AL 101 STANDARDNIM PUNJAČEM: ZA EFIKASNO I POGODNO ČIŠĆENJE SA UDOBNOM DRŠKOM

Da biste brzo obavili košenje, možete da kupite STIHL RMA 239 C bežičnu kosačicu travnjaka u kompletu sa STIHL AK 20 baterijom iz AK sistema i STIHL AL 101 standardnim punjačem za negu travnjaka u vašoj bašti. Uz ovaj komplet možete da kosite do 250m² travnjaka sa jednim punjenjem baterije. Polimerno kućište RMA 239 C u kompletu sa AK 20 baterijom i AL 101 standardnim punjačem je lagano, a takođe i vrlo robusno. Kada je reč o nezi travnjaka, STIHL RMA 239 C bežična kosačica travnjaka zadivljuje svojom malom težinom, reznom širinom od 37 cm i visokom efiklasnošću prilikom košenja travnjaka srednje veličine. Zahvaljujući oštrici optimizovanog protoka, možete efikasno da radite i da ostvarujete poboljšano pokrivanje površine. Sa udobnom ručkom možete da radite posebno udobno i ergonomično. Centralno podešavanje visine rezanja omogućava vam da podesite poželjnu dužinu travnjaka na jedan od 5 nivoa između 30 mm i 70 mm. Preklopna kutija za sakupljanje trave od 40 litara može se isprazniti u nekoliko jednostavnih koraka. Preklopna udobna ručka RMA 239 C je posebno korisna za skladištenje i transport kosačice travnjaka. Naš pregled STIHL korisnog veka baterije i vremena punjenja prikazuje na kolikoj površini travnjaka možete da radite sa samo jednim punjenjem baterije vaše STIHL RMA 239 C bežične kosačice travnjaka i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni.

Benzinska kosacica STIHL RM 2.2 R

57.099,00 рсд

RM 2 R BENZINSKA KOSINICA ZA TRAVANJE SA FUNKCIJOM MALČANJA: ZA ODRŽIVO ODRŽAVANJE TRAVNJAKA

STIHL RM 2 R benzinska kosilica za malčiranje sa širinom košenja od 46 cm je idealan alat za teške radove oko vaše bašte, ako želite da direktno đubrite dok kosite travnjak. Posebno je pogodan za travnjake srednje veličine do 1500 m2. Snažni OHV motor STIHL RM 2 R pruža izvanredne i konstantno stabilne performanse i olakšava efikasno malčiranje. To znači da kosilica fino secka pokošenu travu i distribuira je direktno nazad u travnjak kako bi postala đubrivo bogato hranljivim materijama, promovišući prirodnu i održivu negu travnjaka. Možete odabrati željenu visinu sečenja tako što ćete izabrati podešavanje visine sečenja osovina po osovina u 4 nivoa od 28 mm do 85 mm. Funkcija lakog pokretanja RM 2 R iz STIHL-a olakšava vam pokretanje motora. Pored toga, glatki točkovi čine održavanje vašeg travnjaka što lakšim. Za transport i skladištenje, jednostavno preklopite upravljač kosilice za malčiranje koristeći Kuick-Fik stezaljku za brzo otpuštanje.

 

Benzinska kosacica STIHL RM 248.2

47.699,00 рсд

RM 248 BENZINSKA KOSILICA: IDEALNA ZA BAŠTU

STIHL RM 248 benzinska kosilica je odličan izbor za ljude koji žele efikasno kositi travnjak srednje veličine. Baštovani iz hobija mogu efikasno da održavaju svoje travnjake sa RM 248. Ovaj početni model je odlična vrednost za novac, jednostavan za korišćenje i ima prednost u širini košenja od 46 cm, za efikasan rad u vrtovima srednje veličine. Funkcija lakog pokretanja znači da je brzo spreman za upotrebu i idealan je za travnjake do 1.200 m2. Da bi se obezbedio ravnomeran rez, noževi sa visokim podizanjem podižu travu pre košenja, a zatim je prenose u kutiju za sakupljanje trave od 55 litara što je efikasnije moguće. Indikator nivoa punjenja vas obaveštava kada je potrebno pražnjenje. Sklopivi upravljač sa super mekom ručkom omogućava udobno i ergonomsko rukovanje. Centralno podešavanje visine reza u 7 nivoa je jednostavno za korišćenje i znači da birate željenu visinu reza između 25 mm i 75 mm.

Benzinska kosacica STIHL RM 248.2 T

61.199,00 рсд

RM 248 T BENZINSKA KOSILICA: POVEĆAN UDOBNOST ZAHVALJUJUĆI POGONU TOČKOVA

RM 248 T benzinska kosilica za travu je pogodna za efikasno košenje travnjaka srednje veličine. Jednobrzinski pogon na točkovima je posebno vredna karakteristika, posebno za rad na travnjacima sa nagibima ili košenje većih travnjaka. RM 248 T benzinska kosilica za travu takođe ima koristi od točkova sa glatkim kretanjem, koji vam omogućavaju da je pomerate po terenu uz vrlo malo napora. Pokretanje motora zahteva malo fizičkog napora, zahvaljujući funkciji lakog pokretanja. Sa širinom košenja od 46 cm, možete brzo i lako kositi travnjak do 1.200 m2. Za ravnomerno košenje, noževi sa visokim podizanjem podižu travu pre košenja, a zatim je prenose u kutiju za sakupljanje trave od 55 litara što je efikasnije moguće. Indikator nivoa punjenja vas obaveštava kada je vreme da ga ispraznite. Zahvaljujući sklopivom upravljaču sa super mekom ručkom, RM 248 T je udoban i ergonomičan za rukovanje. Centralno podešavanje visine reza u 7 nivoa olakšava odabir visine sečenja između 25 mm i 75 mm.

Benzinska kosacica STIHL RM 253.2 T

69.499,00 рсд

RM 253 T BENZINSKA KOSICA ZA TRAVANJU: UDOBNOST PREKO POGONA NA TOČKOVE

Sa benzinskom kosilicom STIHL RM 253 T možete brzo i efikasno da obavljate negu travnjaka u privatnim baštama. Snaga pogona na točkove zaista postaje očigledna kada se kosi na velikim travnjacima ili travnjacima sa nagibima. Pored točkova sa glatkim pokretom, STIHL RM 253 T takođe ima pogon sa jednom brzinom. Ovo u velikoj meri povećava udobnost rada. To postaje jasno čak i kada pokrenete benzinsku kosilicu, jer funkcija lakog pokretanja znači da vam je potreban samo minimalan napor da biste pokrenuli motor. Sa širinom košenja od 51 cm, možete brzo i lako kositi travnjak do 1.800 m2. Moćni OHV motor pomaže vam da postignete odlične rezultate za kratko vreme. Sklopivi upravljač sa super mekom ručkom je udoban i ergonomski dodatak za upravljanje kosilicom. Integrisani indikator nivoa punjenja vas obaveštava kada je vreme da ispraznite kutiju za sakupljanje trave od 55 litara. Centralno podešavanje visine reza u 7 nivoa je jednostavno za korišćenje i znači da birate željenu visinu reza između 25 mm i 75 mm.

Benzinska kosacica STIHL RM 3.1 RT

98.099,00 рсд

RM 3 RT BENZINSKA KOSICA ZA TRAVANJU SA FUNKCIJOM MALČIVANJA: VISOKO UPRAVLJIVA ZAHVALJUJUĆI DIZAJNU NA TRI TOČKA

STIHL RM 3 RT benzinska kosilica za malčiranje je izuzetno upravljiva multi-kosilica™ za nezgodne i uske travnjake. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu na tri točka sa okretnim prednjim točkom, ovaj model je posebno pogodan za košenje bašta sa mnogo uskih površina. Takođe možete direktno malčirati veće površine do 2.000 m2 ili jednostavno kositi travnjak tako da se trava raspoređuje preko bočnog pražnjenja. Zahvaljujući podešavanju visine košenja osovina po osovina, možete odabrati pravu visinu travnjaka između 25 mm i 80 mm. Ova benzinska kosilica za malčiranje ima i širinu sečenja od 48 cm. Funkcija pogona točkova povećava udobnost tokom rada, omogućavajući vam da sačuvate snagu, posebno na nagibima ili neravnim površinama, gde pogon na točkovima smanjuje količinu guranja koju trebate da uradite. Super meka ručka i točkovi koji se lako kreću takođe poboljšavaju udobnost rada. Da biste što lakše pokrenuli motor, STIHL RM 3 RT je opremljen funkcijom lakog pokretanja. Šipka se može sklopiti pomoću steznih uređaja za brzo fiksiranje, za posebno lak transport i kompaktno skladištenje

Benzinska kosacica STIHL RM 443.1 T

73.699,00 рсд

STIHL RM 443.0 T

Kompaktna benzinska kosačica za travu sa širinom noža od 41 cm za travnjake srednje veličine. Centralno podešavanje visine košenja, super-mekani prihvat, Quick-Fix brzi zatezač, lako pokretljivi točkovi kao i 1-brzinski pogon točkova za udoban rad. Preklopna korpa za travu od 55 l sa pokazivačem napunjenosti.

Benzinska kosacica STIHL RM 448.1 TC

90.799,00 рсд

RM 448 TC BENZINSKA KOSILICA: LAKO KOŠENJE ZAHVALJUJUĆI JEDNOBRZINOM POGONU TOČKOVA

RM 448 TC benzinska kosilica za travu je idealna za brzo i efikasno održavanje travnjaka srednje veličine u kućnom vrtu. RM 448 TC iz STIHL-a nudi veoma visok komfor. Njegov moćni OHV motor sa pogonom na točkove sa jednom brzinom omogućava vam da brzo i efikasno kosite oko vaše bašte, čak i na padinama. Širina sečenja od 46 cm, točkovi sa glatkim pokretom, robusno kućište od polimera i sklopivi, komforni upravljač koji se može podesiti po visini omogućavaju vam da radite ergonomski i udobno. Za maksimalnu preciznost sečenja, centralno podešavanje visine reza u 6 nivoa može se lako podesiti na potrebnu visinu reza između 25 mm i 75 mm. Kutija za sakupljanje trave od 55 litara na STIHL RM 448 TC obavlja posao sakupljanja rezova nakon košenja, tako da ne morate da ih grabljate. Njegov indikator nivoa punjenja vam daje do znanja kada je potrebno pražnjenje – zadatak koji olakšava mehanizam za sklapanje. Upravljač se isto tako lako sklapa nakon košenja, za uštedu prostora za skladištenje benzinske kosilice STIHL RM 448 TC. Ako želite da direktno ponovo koristite svoju pokošenu travu kao đubrivo, možete brzo pretvoriti svoj RM 448 TC u Multi-Mover™ koristeći opcioni STIHL AMK 048 komplet za malčiranje.