Prikazani svi od ukupno 7 rezultata

Baterijski usisivač STIHL SEA 20.0 SET

13.999,00 рсд

SEA 20 BEŽIČNI RUČNI USISIVAČ U KOMPLETU SA AS 2 BATERIJOM I AL 1 STANDARDNIM PUNJAČEM: ZA LAKO ČIŠĆENJE MANJIH POVRŠINA OKO KUĆE ILI U VAŠEM AUTOMOBILU

Praktični STIHL SEA 20 bežični ručni usisivač je dizajniran tako da korisnici mogu brzo i lako da očiste manje površine kod kuće. Ako su vam takođe potrebni baterija i punjač iz STIHL AS sistema , lako je direktno ih poručiti kao komplet. Ovaj komplet uključuje STIHL AS 2 litijum-jonsku bateriju i STIHL AL 1 standardni punjač kao standard. Tako da imate sve što vam je potrebno za čišćenje manjih površina u i oko kuće. STIHL SEA 20 vam dopušta da čistite lako, udobno i tiho. Ručni usisivač od 10 V visoke snage iz STIHL-a je lagan i ergonomičan. Ručka mekog prianjanja garantuje čvrsto držanje i znači da možete udobno da upravljate dugmetom za pokretanje STIHL SEA 20 desnom ili levom rukom. Ovaj baterijski alat ima rešenje za blokiranje radi olakšanog kontinuiranog rada, pri čemu ne morate da držite pritisnutu kontrolnu polugu. Fleksibilni nepovratni ventil iza usisne dizne pouzdano zadržava usisanu prljavštinu u kutiji za sakupljanje, i lako se odvaja kada treba da ispraznite i očistite kutiju. Izuzetan učinak filtera se ostvaruje pomoću dvofaznog sistema filtera, a filter se takođe može lako očistiti i ponovo koristiti. STIHL SEA 20 komplet ručnog usisivača sa AS 2 baterijom i AL 1 standardnim punjačem uključuje više praktičnih dodataka kao standard: dizna za uske prolaze, dizna za grubu prljavštinu, vakuumsko crevo, produžna cev, papirni filter i korpa filtera. Između poslova, SEA 20 bežični ručni usisivač iz STIHL-a može se čuvati u dostavljenoj torbi za skladištenje sa nosećim prstenom za skladištenje kojim se štedi prostor. Naš pregled zaSTIHL vreme trajanja i punjenja baterija  prikazuje koliko dugo možete da radite sa vašim STIHL SEA 20 i koliko vremena je potrebno da se instalirana baterija napuni. Napomena: AS 2 baterija je sertifikovana u skladu sa klasom zaštite IPX4.

Jakna FUNCTION Universal

5.560,00 рсд7.657,00 рсд

Jakna FUNCTION Universal

Sa velikim udelom signalne boje za bolju vidljivost, materijal koji omogćava koži da diše uz optimalni komfor pri nošenju. Boja antracit, crna i signalno-narandžasta. Dva bočna džepa i džep sa rajsferšlusom u visini grudi za bezbedno čuvanje telefona ili kompleta za prvu pomoć. Sloboda pri pokretu u predelu ramena i leđa, ojačani materijal na ramenima i laktovima. Ventilacioni umeci i STIHL logo na zadnjem delu.

Motorna testera STIHL MS 211 C-BE

49.999,00 рсд

STIHL MS 211 C-BE

MS 211 C-BE ima sve. Sa niskoemisionom tehnologijom motora i dodatnim „Comfort“ karakteristikama kao što su brzo zatezanje lanca (B) i ErgoStart (E) sistem, dobijate manju potrošnju goriva, brzo i lako podešavanje lanca i lakše startovanje. Dizajnirana za udobnost rukovaoca ova STIHL testera je idealana za sečenje ogreva i obaranje manjih stabala. STIHL ErgoStart (E) Pravi napredak u lakom pokretanju. STIHL ErgoStart (E) smanjuje napor potreban za startovanje alata na pola a startni kanap može da se povuče na samo jednu trećinu normalne sile. Sve što je potrebno: 2 prsta i nežno povlačenje. Brzo zatezanje lanca (B) Nakon otpuštanja poklopca lančanika, lanac može biti podešen pomoću točkića bez potrebe za alatom. STIHL 2-MIX motor Dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom daje dobre rezultate, veliku vučnu snagu, a pri tom štedi i do 20% goriva u poredenju sa dvotaktnim motorima iste snage, bez 2-MIX tehnologije. Napredna tehnologija sagorevanja Četiri prelivna kanala vrte smešu benzina i vazduha pre paljenja, omogućavajući optimalno sagorevanje i visoko efikasne performanse. Rezultat je manja potrošnja goriva i visok obrtni momenat u širokom opsegu obrtaja. Predfiltriranje STIHL dugotrajni sistem filtriranja vazduha sa predfiltriranjem omogućava znatno duži vek trajanja filtera za vazduh u poređenju sa konvencionalnim sistemima. Uvučeni vazduh se kovitlajući oslobađa većih i težih čestica i tako predfiltriran usmerava na filter vazduha preko pred-separator kanala. Kompenzator Ovaj kontroler održava odnos gorivo/vazduh u smeši za sagorevanje konstantnim a otuda i snagu motora. Tačna količina goriva je dostavljena u karburator u zavisnosti od količine vazduha koji prolazi kroz filter za vazduh. Filter ne treba čistiti dok se ne pojavi znatan pad u snazi motora. Anti-vibracioni sistem Intenzivne vibracije na ručkama mogu dovesti do dugoročnih posledica na krvne sudove u šakama i rukama. STIHL je stoga razvio delotvoran anti-vibracioni sistem gde egzaktno proračunate odbojne zone smanjuju prenos oscilacija motora i lanca testere na cevi držaca i ručke. STIHL Ematic sistem podmazivanja STIHL Ematic sistem umanjuje potrošnju ulja za podmazivanje lanca i do 50% u poređenju sa konvencionalnim vodilicama bez Ematic sistema, u zavisnosti od kompleta za sečenje i vrste materijala koji se seče. Sistem se sastoji od STIHL Ematic ili Ematic S vodilice, STIHL Oilomatic lanca testere i pumpe za ulje sa regulatorom potrošnje tj. smanjenom potrošnjom ulja. Ulje za podmazivanje lanca ciljano se usmerava tamo gde je potrebno i uz najmanju potrošnju. Zatezanje lanca sa strane Udoban način zatezanja lanca na bezbednom odstojanju od oštrice lanca Patent zatvarač Posebno posvećena pažnja na zatvarače rezervoara goriva i ulja za lako otvaranje i zaključavanje bez potrebe za alatom. Zapremina 35.2 cm3 ,Snaga 2.3KS, vodilica Rollomatic E 35cm, PM3 3/8"

Pantalone FUNCTION Universal

11.500,00 рсд12.467,00 рсд

Pantalone FUNCTION Universal

Materijal koji omogućava koži da diše sa visokim komforom pri nošenju. Boja antracit, crna i signalno-narandžasta. Testirana zaštita od posekotina u skladu sa EN ISO 11393, sloboda pokreta nogu prilikom koračanja, zaštita leđnog dela, zaštita od trnja kako na prednjem tako i zadnjem delu nogu. Ventilacioni materijal na poleđini butine.

Pantalone PROTECT FS za kosače

10.890,00 рсд12.183,00 рсд

Zaštitne pantalone Protect FS za kosače Poslednji sloj materijala: 65 % poliester, 35 % pamuk Postava: 100 % poliester

Omogućavaju da koža diše i štite od udaraca. Boja zelena, dugački ventilacioni otvori na zadnjem delu pantalona, petlje za FS tregere, puno praktičnih džepova.

STIHL ulje za dvotaktne motore HP ULTRA 1 l 

2.500,00 рсд

IZUZETNA LUBRIKANTNOST, VEOMA ČISTO I IZUZETNA ZAŠTITA

STIHL HP Ultra ulje za dvotaktni motor je potpuno sintetičko ulje za kontinuiranu upotrebu pri najvišim opterećenjima. Pogodno je za profesionalce i domaće korisnike za upotrebu u šumama, i podržava sagorevanje sa niskom količinom ostataka u motoru. Motorno ulje sadrži vrlo nizak nivo sumpora i visoko je biorazgradivo (više od 60% u skladu sa OECD 301 B), i nudi izuzetno podmazivanje motora kako bi se olakšalo pokretanje vašeg električnog alata. Zahvaljujući izuzetnoj zaštiti od korozije i velikoj čistoći zbog niskog nivoa ostataka sagorevanja, STIHL HP Ultra ulje za dvotaktni motor podržava dug korisni vek za vaše motore. Ulje za dvotaktni motor iz STIHL-a je dostupno u sledećim veličinama:
  • 100 ml za 5 litara (stavka br.: 07813198060)
  • 1 litar za 50 litara kao dozirna boca (stavka br.: 07813198061)
  • 5 litara za 250 litara (stavka br.: 07813198063)
Dodatne informacije:
  • Klase performansi: JASO-FB, ISO-L-EGB
  • Odnos mešanja: 1:50

STIHL ulje za lanac FORESTPLUS 1 l

700,00 рсд

FOREST PLUS ULJE ZA LANAC: POGODNO ZA SVE MOTORNE TESTERE

STIHL ForestPlus ulje za lanac je bazirano na visokokvalitetnim mineralnim uljima i pogodno je za sve STIHL motorne testere. Osigurava dobro podmazivanje i ne zagušuje električni alat, čak ni tokom dužih zastoja. STIHL ForestPlus ulje za lanac možete koristiti i na niskim temperaturama, jer ostaje tečno do -15°C. Takođe se može koristiti do 3 godine. ForestPlus ulje za lanac iz STIHL-a je dostupno u sledećim veličinama: 1 litar (br. artikla: 07815166001) 5 litra (br. artikla: 07815166002) Za dodatne kontejnere obratite se lokalnom STIHL prodavcu. Mineralno ulje visokih performansi za sve namene Može se koristiti za sve motorne testere i kombajne Izvanredno podmazivanje za nisko habanje šipki i lanaca Precizno podešen viskozitet za umerenu do vruću klimu Nema žvakanja, čak i kada je električni alat bio van upotrebe duže vreme