Prikazani svi od ukupno 3 rezultata

Motorni duvac lisca Husqvarna 580 BTS

110.410,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=3NUZItAKDE8

Husqvarna 580BTS je jak komercialni duvač sa kontrolom gasa montiranoj na cevi. Veliki protok i visoka brzina vazduha su obezbeđeni efikasnim dizajnom ventilatora zajedno sa moćnim X-Torq® motorom. Vazdušni filter omogućava dugo radno vreme i korišćenje bez problema. Uprtač ima široke kaiševe za ramena.*Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Brzina vazduha
92,2 m/s
Blowing Force
40 N

Motorni duvac usisivac lisca Husqvarna 125 BVX

45.500,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=HtGPjj7LS8E

Efikasan ručni duvač koji kombinuje veliku snagu duvanja sa lakoćom rukovanja. Idealan za vlasnike kuća. Dobro izbalansiran i lak za manevrisanje zahvaljujući izlaznoj cevi u liniji. Lak za startovanje sa Smart Start® tehnologijom. Isporučuje se sa pljosnatim i okruglim nastavkom cevi. Dodatak za usisavanje uključen. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Brzina vazduha
76 m/s
Blowing Force
12,5 N

Motorni duvac usisivac lisca Husqvarna 350BT

85.570,00 рсд

Husqvarna 350BT je duvač lišća srednje veličine od 50 kubika sa novim, snažnim X-Torq® motorom. Leđni uprtači i komande su ergonomski dizajnirani za veliki kapacitet i jednostavnu upotrebu. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Brzina vazduha
80,47 m/s
Blowing Force
21 N