Prikazani svi od ukupno 4 rezultata

Rajder Husqvarna R 316 TX AWD

1.039.560,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=rq1Tsocje1c

Kompaktan, izuzetno sposoban i fleksibilan rajder sa pogonom na sva četiri točka, snažnim V-twin motorom i izborom Combi reznih glava - svi nude prvu klasu BioClip® (malčiranje) i košenje sa zadnjim izbacivanjem. Ovaj model opremljen je ekranom (displejem) sa podacima, dvostrukim LED prednjim svetlima, udobnim volanom sa ručicom i Bluetooth povezivanjem pomoću kojih je omogućeno lako praćenje vozača - uz pomoć aplikacije Husqvarna Connect. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Tip goriva
Benzin
Širina košenja, Min-Max
94 cm

Rajder Husqvarna R 318X

841.990,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=DzIA6D4k1Po

Jednostavan za upotrebu, svestrani rajder R318X pruža odlične performanse i rezultate. Ovaj model je odgovarajući zahvaljujući velikom broju naprednih funkcija. Opremljen je ekranom, dvostrukim LED prednjim svetlima, okretnim ključem i Bluetooth vezom koja omogućava lako praćenje vozača uz aplikaciju Husqvarna Connect. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Tip goriva
Benzin
Širina košenja, Min-Max
94 cm

Rajder Husqvarna R 420 TsX AWD

1.725.000,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=lhbZjOd3DEc

Kompaktan, visokoučinkovit rajder koji ima pogon na svim točkovima sa snažnim Kavasaki V-twin motorom i servo volanom koji lako upravlja velikim, uskim i brdovitim područjima. Jedinstveni XChange ram za dodatke omogućava brzo i lako menjanje dodataka bez alata. Zahvaljujući Bluetooth povezanosti, omogućeno je jednostavno praćenje rajdera pomoću aplikacije Husqvarna Connect. Ovaj model opremljen je Dual LED svetlima, jednostavnim startovanjem (Turn Key Start), podesivim volanom i praktičnim prtljažnikom, R 420TsKs AVD je odličan izbor za privatne vlasnike, sportske objekte i hotele sa velikim površinama za održavanje tokom cele godine. *Napomena: Model na fotografiji može se vizuelno razlikovati od modela u prodavnici.

Tip goriva
Benzin
Širina košenja, Min-Max
103 cm

https://www.husqvarna.com/rs/rajderi/r420tsx-awd/

Rajder Husqvarna RC 320 Ts AWD

1.573.980,00 рсд
https://www.youtube.com/watch?v=c3en3Ye76X0&t=2s
Dizajniran za zemljoposednike, rajder RC 320Ts AWD nudi trajnu učinkovitost, svestranost i jednostavnost korišćenja kroz inovativni dizajn. Njegov jedinstveni sistem za sakupljanje koji se ne zapušava ubacuje otkose direktno sa prednje montirane rezne glave u sakupljač. Automatsko sabijanje povećava radno vreme između pražnjenja, tako da ćete brže raditi. Zglobno upravljanje omogućava kretanje kroz lagane zavoje i izvrsnu upravljivost. Pogon na sve točkove znači vrhunsku snagu i vuču u svim uslovima. Servisiranje i čišćenje rezne glave je bez alata, zahvaljujući jedinstvenoj servisnoj poziciji od 90 °. Besprekorno pokriveno područje i ogroman kapacitet prikupljanja čine ovaj rajder vrednim ulaganja.
Tip goriva
Benzin
Širina košenja, Min-Max
103 cm