STIHL Kosacice i prozracivaci travnjaka

Prikaz 1–12 od 23 rezultata

Benzinska kosacica STIHL RM 2.2 R

57.099,00 рсд

RM 2 R BENZINSKA KOSINICA ZA TRAVANJE SA FUNKCIJOM MALČANJA: ZA ODRŽIVO ODRŽAVANJE TRAVNJAKA

STIHL RM 2 R benzinska kosilica za malčiranje sa širinom košenja od 46 cm je idealan alat za teške radove oko vaše bašte, ako želite da direktno đubrite dok kosite travnjak. Posebno je pogodan za travnjake srednje veličine do 1500 m2. Snažni OHV motor STIHL RM 2 R pruža izvanredne i konstantno stabilne performanse i olakšava efikasno malčiranje. To znači da kosilica fino secka pokošenu travu i distribuira je direktno nazad u travnjak kako bi postala đubrivo bogato hranljivim materijama, promovišući prirodnu i održivu negu travnjaka. Možete odabrati željenu visinu sečenja tako što ćete izabrati podešavanje visine sečenja osovina po osovina u 4 nivoa od 28 mm do 85 mm. Funkcija lakog pokretanja RM 2 R iz STIHL-a olakšava vam pokretanje motora. Pored toga, glatki točkovi čine održavanje vašeg travnjaka što lakšim. Za transport i skladištenje, jednostavno preklopite upravljač kosilice za malčiranje koristeći Kuick-Fik stezaljku za brzo otpuštanje.

 

Benzinska kosacica STIHL RM 248.2

47.699,00 рсд

RM 248 BENZINSKA KOSILICA: IDEALNA ZA BAŠTU

STIHL RM 248 benzinska kosilica je odličan izbor za ljude koji žele efikasno kositi travnjak srednje veličine. Baštovani iz hobija mogu efikasno da održavaju svoje travnjake sa RM 248. Ovaj početni model je odlična vrednost za novac, jednostavan za korišćenje i ima prednost u širini košenja od 46 cm, za efikasan rad u vrtovima srednje veličine. Funkcija lakog pokretanja znači da je brzo spreman za upotrebu i idealan je za travnjake do 1.200 m2. Da bi se obezbedio ravnomeran rez, noževi sa visokim podizanjem podižu travu pre košenja, a zatim je prenose u kutiju za sakupljanje trave od 55 litara što je efikasnije moguće. Indikator nivoa punjenja vas obaveštava kada je potrebno pražnjenje. Sklopivi upravljač sa super mekom ručkom omogućava udobno i ergonomsko rukovanje. Centralno podešavanje visine reza u 7 nivoa je jednostavno za korišćenje i znači da birate željenu visinu reza između 25 mm i 75 mm.

Benzinska kosacica STIHL RM 248.2 T

61.199,00 рсд

RM 248 T BENZINSKA KOSILICA: POVEĆAN UDOBNOST ZAHVALJUJUĆI POGONU TOČKOVA

RM 248 T benzinska kosilica za travu je pogodna za efikasno košenje travnjaka srednje veličine. Jednobrzinski pogon na točkovima je posebno vredna karakteristika, posebno za rad na travnjacima sa nagibima ili košenje većih travnjaka. RM 248 T benzinska kosilica za travu takođe ima koristi od točkova sa glatkim kretanjem, koji vam omogućavaju da je pomerate po terenu uz vrlo malo napora. Pokretanje motora zahteva malo fizičkog napora, zahvaljujući funkciji lakog pokretanja. Sa širinom košenja od 46 cm, možete brzo i lako kositi travnjak do 1.200 m2. Za ravnomerno košenje, noževi sa visokim podizanjem podižu travu pre košenja, a zatim je prenose u kutiju za sakupljanje trave od 55 litara što je efikasnije moguće. Indikator nivoa punjenja vas obaveštava kada je vreme da ga ispraznite. Zahvaljujući sklopivom upravljaču sa super mekom ručkom, RM 248 T je udoban i ergonomičan za rukovanje. Centralno podešavanje visine reza u 7 nivoa olakšava odabir visine sečenja između 25 mm i 75 mm.

Benzinska kosacica STIHL RM 253.2 T

69.499,00 рсд

RM 253 T BENZINSKA KOSICA ZA TRAVANJU: UDOBNOST PREKO POGONA NA TOČKOVE

Sa benzinskom kosilicom STIHL RM 253 T možete brzo i efikasno da obavljate negu travnjaka u privatnim baštama. Snaga pogona na točkove zaista postaje očigledna kada se kosi na velikim travnjacima ili travnjacima sa nagibima. Pored točkova sa glatkim pokretom, STIHL RM 253 T takođe ima pogon sa jednom brzinom. Ovo u velikoj meri povećava udobnost rada. To postaje jasno čak i kada pokrenete benzinsku kosilicu, jer funkcija lakog pokretanja znači da vam je potreban samo minimalan napor da biste pokrenuli motor. Sa širinom košenja od 51 cm, možete brzo i lako kositi travnjak do 1.800 m2. Moćni OHV motor pomaže vam da postignete odlične rezultate za kratko vreme. Sklopivi upravljač sa super mekom ručkom je udoban i ergonomski dodatak za upravljanje kosilicom. Integrisani indikator nivoa punjenja vas obaveštava kada je vreme da ispraznite kutiju za sakupljanje trave od 55 litara. Centralno podešavanje visine reza u 7 nivoa je jednostavno za korišćenje i znači da birate željenu visinu reza između 25 mm i 75 mm.

Benzinska kosacica STIHL RM 3.1 RT

98.099,00 рсд

RM 3 RT BENZINSKA KOSICA ZA TRAVANJU SA FUNKCIJOM MALČIVANJA: VISOKO UPRAVLJIVA ZAHVALJUJUĆI DIZAJNU NA TRI TOČKA

STIHL RM 3 RT benzinska kosilica za malčiranje je izuzetno upravljiva multi-kosilica™ za nezgodne i uske travnjake. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu na tri točka sa okretnim prednjim točkom, ovaj model je posebno pogodan za košenje bašta sa mnogo uskih površina. Takođe možete direktno malčirati veće površine do 2.000 m2 ili jednostavno kositi travnjak tako da se trava raspoređuje preko bočnog pražnjenja. Zahvaljujući podešavanju visine košenja osovina po osovina, možete odabrati pravu visinu travnjaka između 25 mm i 80 mm. Ova benzinska kosilica za malčiranje ima i širinu sečenja od 48 cm. Funkcija pogona točkova povećava udobnost tokom rada, omogućavajući vam da sačuvate snagu, posebno na nagibima ili neravnim površinama, gde pogon na točkovima smanjuje količinu guranja koju trebate da uradite. Super meka ručka i točkovi koji se lako kreću takođe poboljšavaju udobnost rada. Da biste što lakše pokrenuli motor, STIHL RM 3 RT je opremljen funkcijom lakog pokretanja. Šipka se može sklopiti pomoću steznih uređaja za brzo fiksiranje, za posebno lak transport i kompaktno skladištenje

Benzinska kosacica STIHL RM 443.1 T

73.699,00 рсд

STIHL RM 443.0 T

Kompaktna benzinska kosačica za travu sa širinom noža od 41 cm za travnjake srednje veličine. Centralno podešavanje visine košenja, super-mekani prihvat, Quick-Fix brzi zatezač, lako pokretljivi točkovi kao i 1-brzinski pogon točkova za udoban rad. Preklopna korpa za travu od 55 l sa pokazivačem napunjenosti.

Benzinska kosacica STIHL RM 448.1 TC

90.799,00 рсд

RM 448 TC BENZINSKA KOSILICA: LAKO KOŠENJE ZAHVALJUJUĆI JEDNOBRZINOM POGONU TOČKOVA

RM 448 TC benzinska kosilica za travu je idealna za brzo i efikasno održavanje travnjaka srednje veličine u kućnom vrtu. RM 448 TC iz STIHL-a nudi veoma visok komfor. Njegov moćni OHV motor sa pogonom na točkove sa jednom brzinom omogućava vam da brzo i efikasno kosite oko vaše bašte, čak i na padinama. Širina sečenja od 46 cm, točkovi sa glatkim pokretom, robusno kućište od polimera i sklopivi, komforni upravljač koji se može podesiti po visini omogućavaju vam da radite ergonomski i udobno. Za maksimalnu preciznost sečenja, centralno podešavanje visine reza u 6 nivoa može se lako podesiti na potrebnu visinu reza između 25 mm i 75 mm. Kutija za sakupljanje trave od 55 litara na STIHL RM 448 TC obavlja posao sakupljanja rezova nakon košenja, tako da ne morate da ih grabljate. Njegov indikator nivoa punjenja vam daje do znanja kada je potrebno pražnjenje – zadatak koji olakšava mehanizam za sklapanje. Upravljač se isto tako lako sklapa nakon košenja, za uštedu prostora za skladištenje benzinske kosilice STIHL RM 448 TC. Ako želite da direktno ponovo koristite svoju pokošenu travu kao đubrivo, možete brzo pretvoriti svoj RM 448 TC u Multi-Mover™ koristeći opcioni STIHL AMK 048 komplet za malčiranje.

Benzinska kosacica STIHL RM 448.1 TX

80.899,00 рсд

RM 448 TX BENZINSKA KOSILICA ZA TRAVNJAK ZA MALE DO SREDNJE VELIČINE TRAVNJAKA SA KOŠIM POVRŠINAMA

STIHL RM 448 TX benzinska kosilica idealna je za domaće korisnike koji rade na malim i srednjim travnjacima. Pogodan jednobrzinski pogon na točkovima podržava brz napredak u vašem radu, posebno na nagnutom terenu. Zadaci nege travnjaka su završeni za kratko vreme zahvaljujući snažnom OHV motoru. Sa širinom košenja od 46 cm, točkovima koji se lako kreću i robusnim kućištem od polimera, RM 448 TX iz STIHL-a je optimalan pomoćnik za brzo i efikasno održavanje travnjaka srednje veličine. Za maksimalnu preciznost sečenja, centralno podešavanje visine na 6 nivoa može se lako podesiti po želji, za visinu sečenja između 25 mm i 75 mm. Kutija za sakupljanje trave od 55 litara brine o sakupljanju reznica nakon košenja, tako da ne morate da ih grabljate. Sadrži indikator nivoa punjenja tako da znate kada je potrebno pražnjenje – a taj zadatak je takođe olakšan mehanizmom za sklapanje. Upravljač se jednako lako sklapa kada se košenje obavlja, za uštedu prostora za skladištenje benzinske kosilice STIHL RM 448 TX. Sa opcionim kompletom za malčiranje STIHL AMK 048 možete brzo pretvoriti svoj RM 448 TX u Multi-mover™ i na taj način direktno primeniti pokošenu travu da postane đubrivo.

Benzinska kosacica STIHL RM 650.0 V

140.199,00 рсд

BENZINSKA KOSAČICA RM 650 V: ZA EFIKASNO I PRILAGOĐENO KOŠENJE ZAHVALJUJUĆI VARIO POGONSKOM TOČKU

STIHL RM 650 V benzinska kosačica travnjaka pomaže vam da kosite vašu baštu izuzetno efikasno. Pogodna je za veće bašte površine do do 2.000 m2. Zahvaljujući Vario pogonskom točku, možete prilagoditi RM 650 V kosačicu travnjaka na benzinski pogon vašim individualnim navikama košenja i stanju vašeg travnjaka. Ova funkcija vam omogućava da brzo prilagodite brzinu košenja, pri čemu snažni motor uvek ostaje u konstantnoj brzini takta, čak i prilikom promene brzine. To znači da kao kućni baštovan možete potpuno da prilagodite svoje košenje vašim poželjnim metodama. STIHL RM 650 V je zaista svestran uređaj: poseduje izdržljivo aluminijumsko kućište i pouzdan motor sa sistemom jednostavnog pokretanja, zaptivenim kugličnim ležajevima i integrisanim branicima, kao i multifunkcionalne oštrice. Uz širinu rezanja od 48 cm i centralno podešavanje visine rezanja, vaš rad će biti brz i idealno podešen za relevantnu površinu. Malčiranje je takođe moguće uz ovu kosačicu travnjaka, zahvaljujući uključenom umetku za malčiranje. Ergonomična udobna ručka sa super mekim prianjanjem predstavlja dodatnu udobnost prilikom rada. Dugački intervali košenja su mogući zahvaljujući preklopnoj kutiji za sakupljanje trave od 70 litara. Integrisani indikator nivoa napunjenosti vam prikazuje kada treba da ispraznite kutiju za sakupljanje.

Benzinska kosacica STIHL RM 756.0 GS

243.499,00 рсд

BENZINSKA KOSAČICA RM 756 GS: EFIKASAN RAD ZA PROFESIONALCE ZAHVALJUJUĆI POGONSKOM TOČKU SA 3 BRZINE

Uz pogonski točak od 3 brzine u STIHL RM 756 GS kosačici travnjaka na benzinski pogon, uvek možete da izaberete pravu radnu brzinu za brzo košenje na ravnim površinama i nagibima. Kao profesionalcu u hortikulturi i pejzažnoj arhitekturi, ovo vam omogućava da vrlo efektivno radite na velikim travnjacima. Veliki rezervoar od 3 litra i širina rezanja od 54 cm omogućavaju vam da kosite velike travnjake površine do 3,000 m2 brzo i efikasno. Zahvaljujući svom robusnom hibridnom kućištuprednjoj zaštiti od sudara i za kraj, ali ne i najmanje važno, snažnom i tihom OHV motoru, STIHL RM 756 GS profesionalna kosačica travnjaka je idealno opremljena za svakodnevnu upotrebu. STIHL RM 756 GS profesionalna kosačica poseduje funkciju podešavanja visine rezanja od jednog do drugog točka za košenje vašeg travnjaka do vaše željene visine. Ova kosačica travnjaka poseduje mehanizam za blokiranje oštrice koja štiti kolenasto vratilo i povećava udobnost, a takođe vam omogućava da ispraznite kutiju za sakupljanje trave od 80 litara dok motor radi i da pokrećete RM 756 GS bez upotrebe oštrica. Udobnost dodatno optimizuju super meka ručka i STIHL antivibracioni sistem.

Benzinski prozracivac STIHL RL 540

103.799,00 рсд

BENZINSKI PROZRAČIVAČ TRAVNJAKA RL 540: SREDIŠTE RADA ZA VEĆE TRAVNJAKE

Dobra nega travnjaka uključuje redovno prozračivanje korenja trave za poboljšan dovod kiseonika. Uz STIHL RL 540 benzinski prozračivač, baštovani će imati savršenu opremu za održavanje svojih travnjaka kako bi bili deblji i otporniji. Zahvaljujući svom snažnom motoru, STIHL RL 540 uklanja mahovinu i slamu na travnjaku pouzdano i brzo prilikom prozračivanja, čak i na većim travnjacima površine i do 2.000 m2. Zahvaljujući svom sistemu jednostavnog pokretanja, motor se može pokrenuti uz minimalan napor. Robusne fiksirane oštrice sa oštrim ivicama za rezanje pouzdano vrše kopanje na travnjaku sa travnom slamom. Radna dubina sedam dvostrukih oštrica može se podesiti pomoću poluge na šipci. Za vrlo ilovasto ili kompaktno tlo, kao i za travnjake pod teškim opterećenjem, logično je da peskirate travnjak nakon prozračivanja kako bi se olabavila struktura tla i sprečilo preplavljivanje tla. Robusno polimerno kućište STIHL RL 540 benzinskog prozračivača kombinuje lagani dizajn sa otpornošću na toplotu i UV zračenje. Zahvaljujući točkovima koji nesmetano rade sa gazištima koja garantuju stabilnost vuče i smera kretanja, okretni

Elektricna kosacica za travu STIHL RME 235

22.199,00 рсд

ELEKTRIČNA KOSAČICA RME 235: ZA MALE TRAVNJAKE

Kompaktna i lagana STIHL RME 235 električna kosačica sa širinom rezanja od 33 cm je idealna za upotrebu u područjima sa osetljivošću na bukui u kućama. Njen jednostavan i robustan dizajn, uz ukupnu težinu od samo 13 kg, čini je vrlo mobilnom. Da biste ravnomerno kosili vaš travnjak, možete da podesite optimalnu visinu pomoću funkcije centralnog podešavanja visine rezanja, koja nudi pet podešavanja od 25 mm do 65 mm. Integrisani indikator nivoa napunjenosti pokazuje vam kada je vreme da se isprazni kutija za sakupljanje trave od 30 litara. Preklopna ručka se može podesiti na dve različite visine, što olakšava rad sa kosačicom i njeno skladištenje. Mašina je opremljena praktičnim ručkama za nošenje, što vam omogućava brz i lak transport RME 235 električne kosačice travnjaka. Funkcija labavljenja kabla garantuje da utikač nije isključen kada povučete kabl.